Bett o sÄdant...

Ja dÄ var det helg igen fast denna veckan kÀns inte som det gÄtt sÄ fort ÀndÄ. 
 
Regnar gör det och tÀnker inte sluta heller, jag hade tÀnkt starta Raine nÀsta helg men det Àr utomhus sÄ jag tar nog tillbaka den anm kÀnner jag, det kan vÀl omöjligt bli bra underlag för det ska regna varje dag enligt vÀdret men visst det vet man ju aldrig. 
 
Blev nÀstan av med huvudvÀrken igÄr sÄ jag susade ut med Raine och Rutan i skogen, pefekt underlag dÀr iaf pÄ grusvÀgarna nu nÀr det Àr sÄ blött. Min ridbana kommer aldrig torka tror jag... Inom rÀtt snar framtid hade jag velat göra om den helt sÄ den blir supertÄlig, men det lÀr ju kosta massor sÄ det fÄr nog dröja ett ta gÀndÄ kÀnner jag, men det stÄr helt klart pÄ "att göra listan", det Àr mkt som stÄr pÄ den haha.... 
 
Köpte ett nytt bett med lite gagfunktion, har ett sÄdant innan men det Àr lite annorlunda utformat sÄ det Àr inte helt optimalt, det Àr ocksÄ lite stort har jag för mig. Rutan gillar Trusts vanliga trÀnsbett vÀldigt mkt, det utan lÄsfunktion i mitten, sÄ jag köpte ett till likadant sÄdant fast med cherry roller för att fÄ det lite mer rörligt, men det hade inte den effekten alls pÄ henne, kÀnns precis som det vanliga sÄ det kunde lika gÀrna varit, Raine gillad det mkt iof. 
 
Hittade ett annat som de har med ringar i mitten men hon gillar helst inte tredelade bett sÄ dÀrför köpte jag inte det, de Àr dessutom rÀtt dyra tror det kostade 1100kr. Sen funderade jag pÄ ett likadant som det vanliga fast med gagfunktion vilket kan vara bra att ha ibland pÄ henne, mest i marktrimmet och sÄ, tror vi kör vanliga hoppningen framöver pÄ hacket som vi gjorde tidigare. 
Men sÄ iaf hittade jag ett i princip likadan som det med rullarna fast med gagfunktion frÄn Shires för bara 439kr sÄ dÄ var jag tvungen att prova trots att det Àr tredelat, men jag har ett tredelat som hon gillar sÄ tÀnkte att det kanske kunde funka, och det fÄr tummen upp Àn sÄlÀnge, precis den kÀnslan jag letade efter sÄ det var perfekt!!
 
De tvÄ översta Àr frÄn Trust, understa dÄ frÄn Shires, och sen cherry roller bettet frÄn Trust
 
Sen har jag köpt en till luva frÄn Cavezzi Design, eller ja det Àr nog snart ett halvÄr sen jag bestÀllde den haha, men sÄ nu helt plötsligt hörde hon av sig :) De Àr sÄ himla bra de dÀr luvorna tycker jag, 350kr ink frakt sÄ de Àr billiga med! Men som sagt det kan ta lite tid, men tror hon kör ett ryck nu sÄ passa pÄ nu om ni ska ha, hon gör olika modeller, lÄnga, och med lÄnga öron, vadderade, passpoaler osv... De Àr inte sladdriga alls och ligger mkt fint, stora och bra vid nackstycket. (Hon finns pÄ facebook.)
Enda problemet Àr vÀl nu dÄ att Rutan inte gillar luva ens... Hon fÄr vÀnja sig! ;) 
 
 

Kommentera hÀr: