Bett o sådant...

Ja då var det helg igen fast denna veckan käns inte som det gått så fort ändå. 
 
Regnar gör det och tänker inte sluta heller, jag hade tänkt starta Raine nästa helg men det är utomhus så jag tar nog tillbaka den anm känner jag, det kan väl omöjligt bli bra underlag för det ska regna varje dag enligt vädret men visst det vet man ju aldrig. 
 
Blev nästan av med huvudvärken igår så jag susade ut med Raine och Rutan i skogen, pefekt underlag där iaf på grusvägarna nu när det är så blött. Min ridbana kommer aldrig torka tror jag... Inom rätt snar framtid hade jag velat göra om den helt så den blir supertålig, men det lär ju kosta massor så det får nog dröja ett ta gändå känner jag, men det står helt klart på "att göra listan", det är mkt som står på den haha.... 
 
Köpte ett nytt bett med lite gagfunktion, har ett sådant innan men det är lite annorlunda utformat så det är inte helt optimalt, det är också lite stort har jag för mig. Rutan gillar Trusts vanliga tränsbett väldigt mkt, det utan låsfunktion i mitten, så jag köpte ett till likadant sådant fast med cherry roller för att få det lite mer rörligt, men det hade inte den effekten alls på henne, känns precis som det vanliga så det kunde lika gärna varit, Raine gillad det mkt iof. 
 
Hittade ett annat som de har med ringar i mitten men hon gillar helst inte tredelade bett så därför köpte jag inte det, de är dessutom rätt dyra tror det kostade 1100kr. Sen funderade jag på ett likadant som det vanliga fast med gagfunktion vilket kan vara bra att ha ibland på henne, mest i marktrimmet och så, tror vi kör vanliga hoppningen framöver på hacket som vi gjorde tidigare. 
Men så iaf hittade jag ett i princip likadan som det med rullarna fast med gagfunktion från Shires för bara 439kr så då var jag tvungen att prova trots att det är tredelat, men jag har ett tredelat som hon gillar så tänkte att det kanske kunde funka, och det får tummen upp än sålänge, precis den känslan jag letade efter så det var perfekt!!
 
De två översta är från Trust, understa då från Shires, och sen cherry roller bettet från Trust
 
Sen har jag köpt en till luva från Cavezzi Design, eller ja det är nog snart ett halvår sen jag beställde den haha, men så nu helt plötsligt hörde hon av sig :) De är så himla bra de där luvorna tycker jag, 350kr ink frakt så de är billiga med! Men som sagt det kan ta lite tid, men tror hon kör ett ryck nu så passa på nu om ni ska ha, hon gör olika modeller, långa, och med långa öron, vadderade, passpoaler osv... De är inte sladdriga alls och ligger mkt fint, stora och bra vid nackstycket. (Hon finns på facebook.)
Enda problemet är väl nu då att Rutan inte gillar luva ens... Hon får vänja sig! ;) 
 
 

Kommentera här: