*

Blir man tokig eller, jÀttefint vÀder igÄr och pÄ vÀgen hem sÄ planerar jag för hur mkt jag ska hinna, vad jag skulle trimma osv. SÄ hinner jag bara hem sÄ öppnar himlen sig, alltsÄ det var ju inte nÄdigt vad det regnade, vÀrsta monsunregent! VÀntade ett bra tag typ 1,5 time sen lugnade det sig och jag fick skynda ut och rida Raine och Rut.
 
Var vÀldigt mörkt med Raine. 
 
Efter det lastade vi Mini och körde en svÀng, det gick kanon och hon var avslappnad. Sen trÀnsade jag henne och la pÄ sadel, gick lite pÄ volt och sÄdant allmÀnt check liksom, sen hÀngde jag lite pÄ henne ocksÄ det var inga konstigheter alls, duktig!
Lilly fick nöja sig med att bli borstad och tofsad i manen, hennes man Àr dock ett helt företag att hÄlla ordning pÄ. FÄr nog koncentrera mig mer pÄ henne sen nÀr Mini Äkt ist för det tar en himla tid att hinna med fyra st. 
 
SÄ idag red jag dÄ pÄ morgonen ist eftersom vÀdret ska vara superdÄligt ikvÀll, var rÀtt fint i morse faktiskt.
 
Rutan gick som en dröm, vi hade fokus pÄ ren dressyr och speciellt galoppen, avspÀnd, rund och lite lÄngsam utan att det gÄr sakta, hÄlla ut stegen liksom utan att det gÄr fort. Hon gjorde det vÀldigt bra. Raine fick ngt liknande fast han Àr ju en helt annan hÀst att rida, han fick lite cavalettiarbete med. 
 
MedhjÀlpare :)
 
Den blÄa luvan fÄn cavezzi design passar jÀttebra till equilines blÄa schabrak.
UpptÀckte hÀrom dagen att Rutan kan ha den senaste CWD förbygeln jag köpte, den Àr i strl 2 och jag provade inte den pÄ henne ens för jag var helt sÀker pÄ att det inte skulle vara rimligt över huvudtaget att den skulle passa pÄ henne, hon har en i strl 3 och den Àr jÀttestor, precis som hon och passar liksom bra.
 
Men detta var ju bra för den nya passar bÀttre till trÀnset eftersom bÄda de har silverspÀnne och Àr i samma bruna nyans, trÀnset Àr lite ljusare i dagslÀget men det kommer ifatt, bara jag som tagit det lugnt med putsningen pÄ det för jag vill ha det ljust sÄ lÀnge som möjligt.
Toppen, tur jag inte köpte en ny, fast jag fattar fortfarande inte hur den kan passa, behövde inte ens spÀnna ut, har hon krympt kanske? ;) 
 
 
PÄ tal om trÀns sÄ har jag tvÄ pÄ listan jag verkligen vill ha, Antares med det vanliga breda nackstycket men nya modellen, sÄ sjukt mjukt sÄ man kan stÄ och klappa det i evigheter typ haha. 
Dyons anatomic, kan inte förstÄ att jag inte har ett sÄdant vid detta laget egentligen, Ellen borde fÄ ett eget trÀns kÀnner jag... ;) 
1 Norrsken Emma:

skriven

ha en fortsÀtt fin dag

kramis

Svar: tack detsamma! :)
equianna.blogg.se

Kommentera hÀr: