*

Blir man tokig eller, jättefint väder igår och på vägen hem så planerar jag för hur mkt jag ska hinna, vad jag skulle trimma osv. Så hinner jag bara hem så öppnar himlen sig, alltså det var ju inte nådigt vad det regnade, värsta monsunregent! Väntade ett bra tag typ 1,5 time sen lugnade det sig och jag fick skynda ut och rida Raine och Rut.
 
Var väldigt mörkt med Raine. 
 
Efter det lastade vi Mini och körde en sväng, det gick kanon och hon var avslappnad. Sen tränsade jag henne och la på sadel, gick lite på volt och sådant allmänt check liksom, sen hängde jag lite på henne också det var inga konstigheter alls, duktig!
Lilly fick nöja sig med att bli borstad och tofsad i manen, hennes man är dock ett helt företag att hålla ordning på. Får nog koncentrera mig mer på henne sen när Mini åkt ist för det tar en himla tid att hinna med fyra st. 
 
Så idag red jag då på morgonen ist eftersom vädret ska vara superdåligt ikväll, var rätt fint i morse faktiskt.
 
Rutan gick som en dröm, vi hade fokus på ren dressyr och speciellt galoppen, avspänd, rund och lite långsam utan att det går sakta, hålla ut stegen liksom utan att det går fort. Hon gjorde det väldigt bra. Raine fick ngt liknande fast han är ju en helt annan häst att rida, han fick lite cavalettiarbete med. 
 
Medhjälpare :)
 
Den blåa luvan fån cavezzi design passar jättebra till equilines blåa schabrak.
Upptäckte härom dagen att Rutan kan ha den senaste CWD förbygeln jag köpte, den är i strl 2 och jag provade inte den på henne ens för jag var helt säker på att det inte skulle vara rimligt över huvudtaget att den skulle passa på henne, hon har en i strl 3 och den är jättestor, precis som hon och passar liksom bra.
 
Men detta var ju bra för den nya passar bättre till tränset eftersom båda de har silverspänne och är i samma bruna nyans, tränset är lite ljusare i dagsläget men det kommer ifatt, bara jag som tagit det lugnt med putsningen på det för jag vill ha det ljust så länge som möjligt.
Toppen, tur jag inte köpte en ny, fast jag fattar fortfarande inte hur den kan passa, behövde inte ens spänna ut, har hon krympt kanske? ;) 
 
 
På tal om träns så har jag två på listan jag verkligen vill ha, Antares med det vanliga breda nackstycket men nya modellen, så sjukt mjukt så man kan stå och klappa det i evigheter typ haha. 
Dyons anatomic, kan inte förstå att jag inte har ett sådant vid detta laget egentligen, Ellen borde få ett eget träns känner jag... ;) 
1 Norrsken Emma:

skriven

ha en fortsätt fin dag

kramis

Svar: tack detsamma! :)
equianna.blogg.se

Kommentera här: