☀️☀️☀️

Full fart idag o fint väder med SOL fy så skönt!☀️


Började med att fixa stall o så som vanligt efter hästarna kommit ut. 

Sen en tur till stan för lite ärenden. Köpte två stora bollkryss på vägen hem för att plantera i krukorna på framsidan. 

Var inom kyrkogården o snyggade till lite, i somras tog de bort häcken som är bakom gravstenarna i den raden o det ser verkligen lustigt ut nu, dessutom växer det upp ordentligt med ogräs snabbt nu, gjorde det inte innnan konstigt nog. Kändes lite tidigt att plantera höstplantor så det får va ett par veckor till. 

Hemma igen gick jag först en lång runda i skogen med Alice o hennes kompis. Var en svampplockare där i gul varseljacka som försökte gömma sig bakom en sten när han såg mig haha, både såg o hörde honom långt innan, sjukt kul när han blixtsnabbt kastade sig ner o kröp ihop!😂

Efter det planterade jag blommorna o sen tog jag undan hinderna på ridbanan o sladdade den. 

Började sen klippa gräset o när hälften var gjort kom Andreas hem o fick ta över. Han hade med sig två kakbitar som var över från jobbet igår, ibland blir vi nämligen så bortskämda o denna kaka är väldens godaste, jag skojar inte den ÄR det, tusen tack Fru B!😋

Gick sedan o byggde fram hinder på ridbanan o sen in med Raine, Rut o Ellen. Hoppade därefter Rut, hon var superfin o fick hoppa lite bana på flera språng. 

Sen skulle jag fota Ellen o hon hade dagen till ära fått knoppar, helt stilla stod hon o bara njöt när jag gjorde dem, duktig! 

Fotograferingen gick mindre bra, tänkte hon skulle skutta över ett litet hinder, det gjorde hon med men från fel håll o lite andra hinder o var allmänt lite överallt!😆

Red sen Raine i skogen, skulle eg hoppat men ändrade det till imorgon för jag blev helt slut i benen av Rutan. 
 
Tror ni inte vi galopperade rätt in i en flock med älgar, alltså!? Jag såg inte dem först men en eller två for till höger o två till vänster varav en av dem kom tillbaka o ställde sig mitt på stigen där jag skulle rida o vägrade flytta sig! Bara att vända, är de skogens konung så är de. 

Raine stackarn var rätt uppe i varv o höll väl på att få hjärtinfarkt. Vi fick ändra till att köra lite intervaller i backen ist. 

Efter det satte jag upp löshoppningshinder o bana, sen in med Mini o Lilly så fick Mini först skutta lite o sen Lilly lite med. 
Mini hoppar superfint så det är jättekul, Lilly kom ihåg helt hur man gjorde o hoppade väldigt övertygande o nog lite bättre än innan så det var med skoj!😊👍🏼

Sen var det mörkt o den dagen var över!

Har knappt inga bilder för som sagt kan jag knappt fota med min lur längre o bilderna är i Andreas lur så de får va till en annan gång, nu ska jag natta hästarna sen störta i säng!

Kommentera här: