Lilly fortsatt dräktig :)

Men trök än sålänge denna vecka alltså... Igår fick jag då reda på att den där sadeln kostade nästan dubbelt så mkt som den borde, haha alltså herre, ja som sagt det är lite olika hur folk värderar men för det priset skulle jag få en i princip ny sadel så då köper man ju hellre det. Hon skulle iaf kolla om de kunde gå ner lite, men mitt hopp sjönk drastiskt där. Aja ingen ko på isen, det dyker upp fler skulle jag tippa, det var ju rätt oväntat att den skulle dyka upp bara så där också, det är ju inget måste liksom eftersom jag har en som passar Rutis perfekt.
 
Har två paket som jag beställt för länge sedan som inte kommit än, sånt kan man ju få stresspanik på alltså, man vill ju ha sina grejer direkt...
 
Sjukt trött och sliten i kroppen är jag med. 
 
Lite roligt är iaf att jag var i väg och kollade Lilly idag och hon är fortsatt dräktig :) Skönt det och hon är helt fantastiskt duktig att köra själv med, det kan man knappt tro sådan virvelvind som hon kan vara, men så fort hon har en uppgift och specielt när hon är iväg är hon hur chill som helst. 
 
Minikorven har blivit frissad och stylad, fy så snygg hon blev, ser lite vuxen ut nu liksom. Lastade henne igår med för nu ska ju hon snart ut och fara på diverse upptåg så det måste funka, men hon gick rakt upp inga konstigheter, eller jo hon lyfte benen upp till öronen ungefär haha. Men hon är så nyfiken, och förbannad för att man håller på mest med Lilly, så hon kunde inte låta bli att gå upp såklart, hoppas det fortsätter så.
 
Raine :) Min telefon håller på att ge upp så därav lite dålig med nya bilder här..
 
 
 
 
 

Kommentera här: