reeegn

Men herre vad det regnat! Alla hästarna fick komma in direkt när jag kom hem igår och på med mysiga täcken. Lilly och Mini får stå i andra stallet, Lilly ska ju ändå stå där sen med Ellen när hon är avvand från mammis. Eftersom Lilly är dräktig så vill man ju ha henne avskild om det är möjligt och Ellen ska ju inte ut och åka heller så då får de bli de två som står där. 
Lite mysigt ändå att sitta inne och veta att de står varma och goa och mumsar hö, Alice är nerbäddad under en filt i soffan, det är mörkt och ruggigt ute och man kan inget annat än att faktiskt koppla av. 
 
Kom ändå lägligt med ruggväder, även om det tydligen ska hålla på ett tag, mindre kul, men jag fick världens migränattack igår kväll och har fortfarande lite kvar, så blev ingen ridning igår men med tanke på väder så kändes det som sagt rätt lägligt. 
 
Rutan fick nya dojjor igår och även Lilly fram, hon sliter upp sina hovar så himla lätt, när de går på grannens bete som det bara är gräs på överallt och alltså ingen jord vid grinden så är de hur fina som helst men här hemma så sliter hon som sagt upp dem snabbt, inga sprickor och så men sliter ner dem, så det var bra att hon kunde få på med.
Mini ska väl med få skor lite längre fram men hon har hur fina hovar som helst, väldigt starka och tåliga trots att de är vita, så hon kan vänta ett tag med det känner jag. 
 
MyspysEllen :)
 
 
 

Kommentera här: