____

Tappat sugen lite att skriva kÀnner jag, men det kanske vÀnder.
 
Var iaf ivĂ€g och lĂ€mnade Mini i lördags morse och Andreas var hemma med snickaren sĂ„ en hel del hade hĂ€nt nĂ€r jag kom hem, sa att jag kommer inte förrĂ€n det Ă€r klart ;) 
 
NejdÄ men nu kan man se slutet nÀrma sig Àven om det inte riktigt kÀnns sÄ nÀr man ser allt elÀnde som Àr utspritt i hela huset typ.
Elen blir klar imorgon och pĂ„ fredag sĂ€tts vattnet in igen. SĂ„ bara en himla massa skĂ„p och lĂ„dor som ska monteras sen sĂ„.... 
 
Matrumsdelen Ă€r med nĂ€stan klar, ca hĂ€lften av bröstpanel kvar sen lister och sĂ„ "bara", tapetseringen Ă€r fĂ€rdig dĂ€r, blev rĂ€tt nöjd med min fondtapet, ett gammalt mönster i nytryck frĂ„n borĂ„stapeter, kommer sĂ€tta upp lite av den i hallen ocksĂ„. 
 
Hallen ska tapetseras och innan det sĂ„ ska det spacklas lite pĂ„ nĂ„got stĂ€lle. De nya dörrarna Ă€r iaf pĂ„ plats dĂ€r. 
 
För övrigt har jag fullt sjÄ med att rasta Rutan om vi sÀger sÄ, verkligen vÄryster och energi som aldrig avtar, iaf om det kommer fram hinder.
Hoppade lite i förgÄr och trodde hon skulle hoppat av sig till igÄr sÄ vi kunde hoppa ordentligt men nejdÄ. Jag fick hoppa ett litet hinder pÄ rakt spÄr, landa och sakta av pÄ rakt spÄr, vÀnda och göra samma procedur om och om igen. Efter "tusen" vÀndor kunde jag komma lite ur svÀng och till sist Àven fortsÀtta svÀnga efter, suck den damen alltsÄ.
Men hellre att det Ă€r pĂ„ det hĂ„llet Ă€ndĂ„ tycker jag nog, blir bara sĂ„ jobbigt för hon har sĂ„ extremt mkt power och lĂ€gger lĂ€tt till med en studsig stötig galopp sĂ„ jag studsar upp till himlen och vĂ€nder kĂ€nns det som, rena turen om man landar i sadeln liksom ;) 
 
Men det Ă€r vĂ€l vĂ€rst nu i början pĂ„ utomhussĂ€songen, hon lugnar sig sĂ„ smĂ„ningom, och hon gör inte sina kickar lĂ€ngre iaf, peppar peppar, de kanske kommer nu bara för jag nĂ€mnde det... 
 
Lilly har fÄtt ny grimma, sÄ jÀkla ful haha! Men den har sÄnt tunnt bra ludd, och Àr Àven klÀdd över spÀnnena pÄ insidan, vilket var det vi behövde dÄ hon fÄr lite allergi av spÀnnena dÀr hon har som tunnast pÀls, precis som mamma Sally kunde fÄ och Rutan med av vissa grimmor.
Fanns i naturfÀrgat ludd med, mkt finare men hon kommer ha sin till vardags och dÄ Àr ju inte det sÄ vÀrst praktisk. Men varför denna hemska blÄa? Kunde de inte gjort i brunt el svart ist liksom? Till och med hon i kassan stirrade och undrade lite försynt om jag hittade vad jag sökte haha, var sÀkert den första som köpte den!
 
 

Kommentera hÀr: