____

Tappat sugen lite att skriva känner jag, men det kanske vänder.
 
Var iaf iväg och lämnade Mini i lördags morse och Andreas var hemma med snickaren så en hel del hade hänt när jag kom hem, sa att jag kommer inte förrän det är klart ;) 
 
Nejdå men nu kan man se slutet närma sig även om det inte riktigt känns så när man ser allt elände som är utspritt i hela huset typ.
Elen blir klar imorgon och på fredag sätts vattnet in igen. Så bara en himla massa skåp och lådor som ska monteras sen så.... 
 
Matrumsdelen är med nästan klar, ca hälften av bröstpanel kvar sen lister och så "bara", tapetseringen är färdig där, blev rätt nöjd med min fondtapet, ett gammalt mönster i nytryck från boråstapeter, kommer sätta upp lite av den i hallen också. 
 
Hallen ska tapetseras och innan det så ska det spacklas lite på något ställe. De nya dörrarna är iaf på plats där. 
 
För övrigt har jag fullt sjå med att rasta Rutan om vi säger så, verkligen våryster och energi som aldrig avtar, iaf om det kommer fram hinder.
Hoppade lite i förgår och trodde hon skulle hoppat av sig till igår så vi kunde hoppa ordentligt men nejdå. Jag fick hoppa ett litet hinder på rakt spår, landa och sakta av på rakt spår, vända och göra samma procedur om och om igen. Efter "tusen" vändor kunde jag komma lite ur sväng och till sist även fortsätta svänga efter, suck den damen alltså.
Men hellre att det är på det hållet ändå tycker jag nog, blir bara så jobbigt för hon har så extremt mkt power och lägger lätt till med en studsig stötig galopp så jag studsar upp till himlen och vänder känns det som, rena turen om man landar i sadeln liksom ;) 
 
Men det är väl värst nu i början på utomhussäsongen, hon lugnar sig så småningom, och hon gör inte sina kickar längre iaf, peppar peppar, de kanske kommer nu bara för jag nämnde det... 
 
Lilly har fått ny grimma, så jäkla ful haha! Men den har sånt tunnt bra ludd, och är även klädd över spännena på insidan, vilket var det vi behövde då hon får lite allergi av spännena där hon har som tunnast päls, precis som mamma Sally kunde få och Rutan med av vissa grimmor.
Fanns i naturfärgat ludd med, mkt finare men hon kommer ha sin till vardags och då är ju inte det så värst praktisk. Men varför denna hemska blåa? Kunde de inte gjort i brunt el svart ist liksom? Till och med hon i kassan stirrade och undrade lite försynt om jag hittade vad jag sökte haha, var säkert den första som köpte den!
 
 

Kommentera här: