//

Det var välkommet med några dagars extra ledighet, men just nu känns det som vi jobbar o sliter men inget händer. Men vi har på dessa två veckor rivit ut precis allt i kök, matsalsdelen o hallen, fått in nytt golv, ny el i köket, nytt innertak o nu ikväll så åker väggskivor upp, så lite händer ju iaf även om det mest känns som kaos just nu. 

Men det är roligt, vi gillar ju projekt, jag har lite lätt för att gå händelserna i förväg bara o hoppa över några steg, i huvudet är jag liksom framme vid inredningen o hittar saker hela tiden som jag tycker kommer passa o som inte helt sällan dessutom är på rea vilket är rätt stressande!🤪

Tapeter är nerplockade, fy satan vad jobbigt, men där var så mkt o det var inte bra o vi behöver laga sprickor osv så lika bra att ner med det, hade nog iof kunnat gå att fixa sprickorna o sen på med renoveringstapet. 

Det där med att välja tapet är faktiskt svårare än det var att välja själva köket haha. Men nu är jag tillbaka på det enkla neutrala igen iaf efter en liten sväng mot det väldigt mönstrade hållet... En fondvägg blir det iaf i matrumsdelen så det blir lite roligare tänker jag, vi får se... 

Nya innerdörrar till hela huset är införskaffade i helgen, såklart är det gammal standard på våra mått vilket betyder att det krånglar till det betydligt o blir rätt mkt dyrare, MEN vi hittade till slut iaf så vi slipper åtminstone såga upp o byta hela karmen alt specialbeställa, så himla bra!! 

Hästarna rullar på som vanligt, toppväder igår, snöstorm idag, inga kommentarer längre om det... 
Mini åker till Pontus nästa vecka o kommer stå där fram till testet, kanonbra o väldigt skönt tycker jag😊👍🏼

Tömkörning för damen igår😍
(null)

(null)

Man får grilla mkt när man inte har ngt kök😋
(null)


Kommentera här: