fredag!!!

Yes äntligen helg :) Eller ja denna vecka har sprungit iväg precis som de flesta andra, men det ska bli skönt med helg iaf.
 
Mini skötte sig mkt bra i Flyinge, stjärna är hon, lyckos den som ska ratta runt med henne sen säger jag bara! Hon gillade Flyinges ridhus och kunde galoppera avspänt och fint, hoppas det håller i sig, men det vet man ju aldrig men hon har hitintills skött sig mkt bra när hon varit iväg, det är galoppen som kan bli lite struttig och då blir ju sprången sämre, men jag hoppas den tiden är förbi ;) 
 
 
Rutan har fått gå i skogen, körde desto mer trav denna gång, vilken skillnad det är nu när hon faktiskt har en hov (med rätt stöd) att sätta ner och vila steget på!
Hon har ju ingen gång det är inte det jag menar, men hon kan vila på steget bättre, ha hoven längre stund i marken och hon vinklar upp den bättre sen, ja hela steget är liksom mer korrekt. Innan var hon så snabb och hade knappt foten i marken ens, de måste ju röra sig ordentligt genom hela kroppen annars kan de inte bygga rätt muskler osv. Just hålla ut steget är ju det jag haft mest problem med och att hon lätt blir stötig, men som sagt stor skillnad och det är väldigt skoj!
 
Sen har vi trimmat hemma och idag var vi i Skyrup, hon känns rätt fin och då blir man alltid glad :)
 
 
En del av tulpanerna blommar nu (och lite ogräs)
 
 
Idag var jag en vända på tippen innan jobbet, ovanligt, och efter ska jag köpa hem spån och lite foder, ockå ovanligt... 
Hoppas på fint väder i helgen, gräset behöver klippas och det behöver fixas lite i trädgården och evighetsarbetet med att mocka hagar fortsätter ju hela tiden, de är ju duktiga på att fylla på konstant om vi säger så.
Igår kunde vi använda köket och jag gjorde storstädning i hela huset, så himla skönt, men vi har fortfarande kvar mattor som skydd lite överallt och golvpapp och ja det är allmänt stökigt egentligen men det är himla mkt rymligare igen nu iaf och går lite lättare att städa. 

Kommentera här: