fredag!!!

Yes Àntligen helg :) Eller ja denna vecka har sprungit ivÀg precis som de flesta andra, men det ska bli skönt med helg iaf.
 
Mini skötte sig mkt bra i Flyinge, stjÀrna Àr hon, lyckos den som ska ratta runt med henne sen sÀger jag bara! Hon gillade Flyinges ridhus och kunde galoppera avspÀnt och fint, hoppas det hÄller i sig, men det vet man ju aldrig men hon har hitintills skött sig mkt bra nÀr hon varit ivÀg, det Àr galoppen som kan bli lite struttig och dÄ blir ju sprÄngen sÀmre, men jag hoppas den tiden Àr förbi ;) 
 
 
Rutan har fÄtt gÄ i skogen, körde desto mer trav denna gÄng, vilken skillnad det Àr nu nÀr hon faktiskt har en hov (med rÀtt stöd) att sÀtta ner och vila steget pÄ!
Hon har ju ingen gÄng det Àr inte det jag menar, men hon kan vila pÄ steget bÀttre, ha hoven lÀngre stund i marken och hon vinklar upp den bÀttre sen, ja hela steget Àr liksom mer korrekt. Innan var hon sÄ snabb och hade knappt foten i marken ens, de mÄste ju röra sig ordentligt genom hela kroppen annars kan de inte bygga rÀtt muskler osv. Just hÄlla ut steget Àr ju det jag haft mest problem med och att hon lÀtt blir stötig, men som sagt stor skillnad och det Àr vÀldigt skoj!
 
Sen har vi trimmat hemma och idag var vi i Skyrup, hon kÀnns rÀtt fin och dÄ blir man alltid glad :)
 
 
En del av tulpanerna blommar nu (och lite ogrÀs)
 
 
Idag var jag en vÀnda pÄ tippen innan jobbet, ovanligt, och efter ska jag köpa hem spÄn och lite foder, ockÄ ovanligt... 
Hoppas pÄ fint vÀder i helgen, grÀset behöver klippas och det behöver fixas lite i trÀdgÄrden och evighetsarbetet med att mocka hagar fortsÀtter ju hela tiden, de Àr ju duktiga pÄ att fylla pÄ konstant om vi sÀger sÄ.
IgÄr kunde vi anvÀnda köket och jag gjorde storstÀdning i hela huset, sÄ himla skönt, men vi har fortfarande kvar mattor som skydd lite överallt och golvpapp och ja det Àr allmÀnt stökigt egentligen men det Àr himla mkt rymligare igen nu iaf och gÄr lite lÀttare att stÀda. 

Kommentera hÀr: