freeedag o fint väder!

Men wow vädret, och det ska dessutom vara kanon ett bra tag!! :)
 
Red sent igår kväll, man hinner med så mkt nu när det är ljust så länge, dessutom så går allt snabbare på morgonen med nu, otroligt skönt om jag får säga det. 
 
Ikväll rider jag sista passet med Mini sen åker hon till Pontus imorgon, eller ja sista och sista hon kommer ju hem sen igen.
 
Har hållt på och provat olika träns på henne i veckan för att se vilket som passar henne bäst och som hon ska ha på testet, att fråga här är ju tyvärr lönlöst, kan lika gärna fråga en död och hade seriöst fått mer svar... 
 
I helgen står köket såklart på to do listan, räknar med att kunna ha det klart till nästa helg men jag är ju alltid lite för optimistisk, men om allt klaffar med hantverkarna så är det inte omöjligt. 
 
Sen ska det även mockas hagar i mängder, gör alltid det men det var ju lång period med kyla som det inte gick så nu är det helt eftersatt så det är bara att sätta igång, vilket jag redan gjort iof.
 
Hade gärna planterat lite blommor ute med om det hinns med, har satt några penseer vid stallet bara. Men vi har ju perennrabatten som vi gjorde förra året där jag petat ner massa lökar som kommer upp nu, det blir nog fint. 
 
 
 

Kommentera här: