helt waste...

Är sjukt trött och sliten i kroppen,och knoppen med... Tävlade med Rutan igår och med facit i hand skulle vi stannat hemma, speciellt med tanke på att jag fick nackspärr i bilen på väg dit haha!
Alltså herregud säger jag bara, är så evinnerligt trött på denna nacke, men det har ändå funkat hyfsat på sistone men jag har alltid ont men inte som förr.
 
Satt och stretchade lite bara för jag var extra stel efter tapetsering och dylikt så bara pang tvärlåste det sig, kunde efter ett tag vrida huvudet iaf men att tippa det åt höger var väldigt smärtsamt men tänkte såklart att det går över när jag rör på mig, men tyvärr inte. 
 
Verkligen superdåligt underlag på framridning och framhoppning, Rutan gör något konstigt avsprång typ tredje gången vi hoppar räcket, tror hon tappade fästet på något vis för det var verkligen märkligt och hon drar till med ett megasprång och jag håller på att flyga till månen och det högg till härligt i nacken!
 
 
Blev försiktig och resten av sprången blev inte bra och vi blev osäkra båda två,  kändes liksom som vi kasade lite när hon skulle stampa av, så vi tog inte så många mer språng för det orsakade ju bara mer skada. 
 
Höll sen ihop det ändå till sista hindret där jag ser att jag måste ta lite förhållning om vi inte ska få till ett språng där det riskerar att göra onödigt ont i nacken och börjar ratta lite för mkt och hon tolkar det som att hindret är livsfarligt, ja väggen och hela alltet där.
 
Suck man bli så trött på sig själv, Rutis är inte så tuff av sig själv ändå, man måste vara det själv men det var ju verkligen inte jag igår med den uppladdningen och smärtsam nacke. Så ja vi kunde stannat hemma.
 
Braiga med Rutan är att hon följer mitt mood så det är inget som sätter sig på henne utan hon gör som jag bara, så lite bättre form (och underlag) nästa gång så är nog allt under kontroll igen tippar jag. 
 
Förövrigt har hon gått som en dröm i veckan, riktigt riktigt fin! Extra surt med dåliga förutsättningar helt plötsligt då liksom...
 
Fantastiskt väder nu, vi hade faktiskt 21 grader igår och det var inte direkt i solen ens och idag är inte mkt sämre, helt underbart och det är väldigt välkommet!!
 
Idag kom köket, eller ja ett ton med 200 paket... Kuligt, eller inte.
 
Mini njuter i solen 
 
Rutis
 
Älskar sådana här morgnar!
 

Kommentera här: