helt waste...

Är sjukt trött och sliten i kroppen,och knoppen med... TĂ€vlade med Rutan igĂ„r och med facit i hand skulle vi stannat hemma, speciellt med tanke pĂ„ att jag fick nackspĂ€rr i bilen pĂ„ vĂ€g dit haha!
AlltsÄ herregud sÀger jag bara, Àr sÄ evinnerligt trött pÄ denna nacke, men det har ÀndÄ funkat hyfsat pÄ sistone men jag har alltid ont men inte som förr.
 
Satt och stretchade lite bara för jag var extra stel efter tapetsering och dylikt sÄ bara pang tvÀrlÄste det sig, kunde efter ett tag vrida huvudet iaf men att tippa det Ät höger var vÀldigt smÀrtsamt men tÀnkte sÄklart att det gÄr över nÀr jag rör pÄ mig, men tyvÀrr inte. 
 
Verkligen superdÄligt underlag pÄ framridning och framhoppning, Rutan gör nÄgot konstigt avsprÄng typ tredje gÄngen vi hoppar rÀcket, tror hon tappade fÀstet pÄ nÄgot vis för det var verkligen mÀrkligt och hon drar till med ett megasprÄng och jag hÄller pÄ att flyga till mÄnen och det högg till hÀrligt i nacken!
 
 
Blev försiktig och resten av sprÄngen blev inte bra och vi blev osÀkra bÄda tvÄ,  kÀndes liksom som vi kasade lite nÀr hon skulle stampa av, sÄ vi tog inte sÄ mÄnga mer sprÄng för det orsakade ju bara mer skada. 
 
Höll sen ihop det ÀndÄ till sista hindret dÀr jag ser att jag mÄste ta lite förhÄllning om vi inte ska fÄ till ett sprÄng dÀr det riskerar att göra onödigt ont i nacken och börjar ratta lite för mkt och hon tolkar det som att hindret Àr livsfarligt, ja vÀggen och hela alltet dÀr.
 
Suck man bli sÄ trött pÄ sig sjÀlv, Rutis Àr inte sÄ tuff av sig sjÀlv ÀndÄ, man mÄste vara det sjÀlv men det var ju verkligen inte jag igÄr med den uppladdningen och smÀrtsam nacke. SÄ ja vi kunde stannat hemma.
 
Braiga med Rutan Àr att hon följer mitt mood sÄ det Àr inget som sÀtter sig pÄ henne utan hon gör som jag bara, sÄ lite bÀttre form (och underlag) nÀsta gÄng sÄ Àr nog allt under kontroll igen tippar jag. 
 
Förövrigt har hon gÄtt som en dröm i veckan, riktigt riktigt fin! Extra surt med dÄliga förutsÀttningar helt plötsligt dÄ liksom...
 
Fantastiskt vÀder nu, vi hade faktiskt 21 grader igÄr och det var inte direkt i solen ens och idag Àr inte mkt sÀmre, helt underbart och det Àr vÀldigt vÀlkommet!!
 
Idag kom köket, eller ja ett ton med 200 paket... Kuligt, eller inte.
 
Mini njuter i solen 
 
Rutis
 
Älskar sĂ„dana hĂ€r morgnar!
 

Kommentera hÀr: