MĂ„ndag

Börjar se ett slut pÄ köket nu faktiskt, inte mkt kvar, mest lister, handtag och stÀlla in luckor och sÄdant smÄtt, ska bli sÄ otroligt skönt nÀr det Àr helt klart och jag kan stÀda hela huset ordentligt och inreda det nya! :) 
 
Jobbade non stop med det i helgen, hade först planer pÄ att kunna efteranmÀla till nÄgon tÀvling kanske men nej det hanns inte med. 
 
Rutan har fÄtt gÄ riktigt ordentligt sÄ hon har fÄtt ur sig lite energi. Trimmade ju först rÀtt hÄrt tvÄ dagar med smÄhinder mÄn-tis, sen frÀste vi runder riktigt ordentligt i skogen pÄ onsdagen, den rundan jag brukar ta 1- 1,5 varv av tog vi 5 av nu varav 4 i galopp och sen ett dÀr jag joggade av henne i trav och sÄ skritt hem sen sÄ det blev ordentligt och hon var vÀldigt nöjd och belÄten.
Torsdag morgon trimmade vi i Skyrup, dressyrade ordentligt och rullade sen över en lÄg bana nÄgra gÄnger, vill inte hoppa sÄ högt nÀr jag Àr sjÀlv men det Àr mest att jag vill hitta rÀtt tempo och kÀnsla sÄ det funkar ÀndÄ.
Avslutade med att hon fick gÄ ett varv utanför dÀr det finns lite stockar och terrÀnghinder, hon Àr ju rÀtt mesig av sig sÄ hon höll ju pÄ att dö men var ju trött sÄ hon gjorde inga extrema motstÄnd direkt och skuttade glatt över dem sen, hon blev rÀtt mallig att hon vÄgade haha!
Fredag blev det klÀttring pÄ stenberget, den rundan Àr extremt bra för den tar sÄ bra fast man bara behöver skritta pÄ lÄng tygel för det gÄr verkligen upp och ner hela tiden. I helgen hann jag inte med henne men hon for runt som en galning i hagen igÄr kvÀll sÄ jag antar att hon redan Àr superpigg igen ;) 
 
 
 

Kommentera hÀr: