Måndag

Börjar se ett slut på köket nu faktiskt, inte mkt kvar, mest lister, handtag och ställa in luckor och sådant smått, ska bli så otroligt skönt när det är helt klart och jag kan städa hela huset ordentligt och inreda det nya! :) 
 
Jobbade non stop med det i helgen, hade först planer på att kunna efteranmäla till någon tävling kanske men nej det hanns inte med. 
 
Rutan har fått gå riktigt ordentligt så hon har fått ur sig lite energi. Trimmade ju först rätt hårt två dagar med småhinder mån-tis, sen fräste vi runder riktigt ordentligt i skogen på onsdagen, den rundan jag brukar ta 1- 1,5 varv av tog vi 5 av nu varav 4 i galopp och sen ett där jag joggade av henne i trav och så skritt hem sen så det blev ordentligt och hon var väldigt nöjd och belåten.
Torsdag morgon trimmade vi i Skyrup, dressyrade ordentligt och rullade sen över en låg bana några gånger, vill inte hoppa så högt när jag är själv men det är mest att jag vill hitta rätt tempo och känsla så det funkar ändå.
Avslutade med att hon fick gå ett varv utanför där det finns lite stockar och terränghinder, hon är ju rätt mesig av sig så hon höll ju på att dö men var ju trött så hon gjorde inga extrema motstånd direkt och skuttade glatt över dem sen, hon blev rätt mallig att hon vågade haha!
Fredag blev det klättring på stenberget, den rundan är extremt bra för den tar så bra fast man bara behöver skritta på lång tygel för det går verkligen upp och ner hela tiden. I helgen hann jag inte med henne men hon for runt som en galning i hagen igår kväll så jag antar att hon redan är superpigg igen ;) 
 
 
 

Kommentera här: