Tröttare än tröttast

Oj vad trött jag är, skulle kunna somna när som... 
 
Har inte planerat in någon tävling mer nu för nu är fokus på att få köksrenoveringen klar såklart. Hässleholm har till helgen och det hade ju varit lämpligt egentligen men kände att jag kommer ha väldigt ont om tid denna vecka och prio får också ligga på Mini. Tänkte jag kunde efternamäla om det skulle vara så att jag känner att det kan gå ändå, såg att de tar 100kr i efteranm avg, haha ja jisses för de har ju redan så många anmälningar liksom... 
 
Ska prova ett nytt bett på Rutan i veckan tänkte jag. Har haft samma på tävling nu länge men hade gärnat velat börja tävla på hacket igen som jag gjorde tidigare men det funkar inte längre med det? Hon har hög gom och tjock tunga och behöver tungfrihet, bettet jag använt har inte det utan är ett tredelat med ringar i mitten, tredelade lägger sig ju rätt över tungen så det är konstigt hon ändå accepterat det, hon är super på det i markarbetet verkligen så det är därför vi kört på det, men i hoppningen där hon ligger på lite mer tycker hon det stör och visar tydligt att hon nästan kräks så hemskt det är, dessutom så kan hon helt typ låsa musklerna i fram om hon ligger på bettet och kan då hoppa riktigt dåligt med frambenen. 
 
Så ja det är på tiden att jag tar tag i detta och letar upp något, vanligt tvådelat funkar men jag vill ha "lite mer". Har Bombers happy tounge men det är ju oledad mundel och hon blir rak som en järnvägsbalk i halsen, men hon gillar mundelen i sig men det behövs något mer rörligt ändå.
 
Kom på att Myler har ledade med tungport och jag har dessutom det sedan tidigare så det ska provas och se om det kan bli lite "rörligare känsla" och att hon gillar den mundelen, ingen annan har gillat det så jag hade helt glömt bort att jag hade det faktiskt. 
 
Kolla in detta fleectäckte från Börjes. Hade ett sedan tidigare med klarblå kant och är väldigt nöjd med det och de är verkligen prisvärda. Så såg jag att de hade endast ett fåtal kvar av denna nya färgen med vinröd kant, blev helt stressad och var ju tvungen att slå till på ett  :) 
 
 
 
 

Kommentera här: