Tröttare Àn tröttast

Oj vad trött jag Àr, skulle kunna somna nÀr som... 
 
Har inte planerat in nÄgon tÀvling mer nu för nu Àr fokus pÄ att fÄ köksrenoveringen klar sÄklart. HÀssleholm har till helgen och det hade ju varit lÀmpligt egentligen men kÀnde att jag kommer ha vÀldigt ont om tid denna vecka och prio fÄr ocksÄ ligga pÄ Mini. TÀnkte jag kunde efternamÀla om det skulle vara sÄ att jag kÀnner att det kan gÄ ÀndÄ, sÄg att de tar 100kr i efteranm avg, haha ja jisses för de har ju redan sÄ mÄnga anmÀlningar liksom... 
 
Ska prova ett nytt bett pÄ Rutan i veckan tÀnkte jag. Har haft samma pÄ tÀvling nu lÀnge men hade gÀrnat velat börja tÀvla pÄ hacket igen som jag gjorde tidigare men det funkar inte lÀngre med det? Hon har hög gom och tjock tunga och behöver tungfrihet, bettet jag anvÀnt har inte det utan Àr ett tredelat med ringar i mitten, tredelade lÀgger sig ju rÀtt över tungen sÄ det Àr konstigt hon ÀndÄ accepterat det, hon Àr super pÄ det i markarbetet verkligen sÄ det Àr dÀrför vi kört pÄ det, men i hoppningen dÀr hon ligger pÄ lite mer tycker hon det stör och visar tydligt att hon nÀstan krÀks sÄ hemskt det Àr, dessutom sÄ kan hon helt typ lÄsa musklerna i fram om hon ligger pÄ bettet och kan dÄ hoppa riktigt dÄligt med frambenen. 
 
SÄ ja det Àr pÄ tiden att jag tar tag i detta och letar upp nÄgot, vanligt tvÄdelat funkar men jag vill ha "lite mer". Har Bombers happy tounge men det Àr ju oledad mundel och hon blir rak som en jÀrnvÀgsbalk i halsen, men hon gillar mundelen i sig men det behövs nÄgot mer rörligt ÀndÄ.
 
Kom pÄ att Myler har ledade med tungport och jag har dessutom det sedan tidigare sÄ det ska provas och se om det kan bli lite "rörligare kÀnsla" och att hon gillar den mundelen, ingen annan har gillat det sÄ jag hade helt glömt bort att jag hade det faktiskt. 
 
Kolla in detta fleectÀckte frÄn Börjes. Hade ett sedan tidigare med klarblÄ kant och Àr vÀldigt nöjd med det och de Àr verkligen prisvÀrda. SÄ sÄg jag att de hade endast ett fÄtal kvar av denna nya fÀrgen med vinröd kant, blev helt stressad och var ju tvungen att slÄ till pÄ ett  :) 
 
 
 
 

Kommentera hÀr: