bÀttre

Inte fullt sÄ klibbigt vÀder idag och mkt drÀgligare temperatur, dessutom har jag sovit en hel natt för första gÄngen pÄ evigheter!! 
 
Nu har jag hÀstarna ute pÄ natten och inne pÄ dagen förrutom Ellen, Lilly och MÄrten dÄ. Tidigare tog jag in sent pÄ kvÀllen ut tidigt pÄ morgonen och sen in igen och ut pÄ kvÀllen, ett himla massa in och ut och pÄ och av med flugtÀckena, vill ju gÀrna att de ska vila frÄn dem sÄ mkt det gÄr, men det blir bÀttre och enklare sÄ hÀr och nu vet jag ju att Rutan kan och fÄr röra sig sÄ dÄ funkar detta bÀttre.
 
Imorgon ska hon Äka och vibrera igen, Àr imponerad av slÀpen, i mÄndags nÀr vi var pÄ kliniken var det över 30 grader ute men 25 inne i slÀpen, igÄr hade vi 25 grader ute nÀr vi var ivÀg och 20 inne i slÀpen, det Àr bra! Har en flÀkt med som vi kanske ska ta och montera i (nÄgon gÄng) sÄ blir det Ànnu bÀttre, ska nog ta och kika pÄ den ikvÀll och se hur man fÄr dit och igÄng den.
 
Mini ska börja komma igÄng ikvÀll sÄ smÄtt, fÄr nog bli lösjogg pÄ ridbanan först med lite smÄ skutt över bommar kanske, sen imorgon provar jag nog att hoppa upp och jogga henne lite :) 
 
 
Grannen tog in sÄ fin halm förra veckan och jag frÄgade om jag inte kunde fÄ köpa lite och det fick jag, och sÄ har jag sparat lite sen förra Äret sÄ nu har jag sÄ jag klarar mig och kan halma lite varje dag, kanon för dem att stÄ och pilla med och jag Àr verkligen glad att jag fick tag pÄ lite detta Äret!
 
 
Gjorde en annan variant pÄ hötunna med, lite enklare men gör sÄ att de inte kan Àta upp sÄ snabbt och det blir inget spill heller. Mkt enkel att göra, stolpen gÄr alltsÄ igenom botten i ett hÄl dÀr, och Àr nerslagen lÄngt i marken, inte alla som fattar det, hÀstfolk sÀger jag bara haha... ;)
 
Tugga pÄ denna stolpen kan nog bli intressant nÀr höet Àr slut och det Àr vinter och inget annat finns att göra, men för de som inte tuggar funkar det ju kanon.
 
 

Kommentera hÀr: