Bra besked med Rut

IgÄr fick Rutan klartecken att komma igÄng lite försiktigt, vÀldigt roligt!
 
 
MÄrten blev förresten chippad förra veckan och det gick bra, han var duktig lilla killen! 
 
 
Imorgon blir en hesktisk dag och jag vill bara att den ska vara över, först hovslagaren kl 8, begravning kl 10, sen ska jag vara i Löberöd kl 14.00, det blir tajt men det ska gÄ pÄ minuten.
 
Regnperioden Àr nog hÀr nu och jag Ängrar att jag inte lÀt drÀnera ridbanan i somras iaf, men det Àr ju inte försent sÄklart. Men just dÄ kÀndes det som att det aldrig mer kommer bli blött haha ;) En ordentlig belysning till den skulle jag vilja investera i ocksÄ. 
 
PÄ tal om regn sÄ igÄr nÀr jag kom hem sÄ stÄr Lilly, Ellen och MÄrten inne i maskinhallen och det öser ner utanför och de Àr torra och varma, det Àr skönt det!
 
De brukar inte vara sĂ„ kloka att de faktiskt gĂ„r in nĂ€r det regnar men Lilly gör det hela tiden vid dĂ„ligt vĂ€der och tar dĂ„ med sig gĂ€nget och det Ă€r ju kanonbra! Är det ruggiga nĂ€tter tar jag faktiskt in dem fast att de egentligen gĂ„r pĂ„ bete fortfarande och mycket vĂ€l hade klarat sig Ă€ndĂ„, men ja det kĂ€nns bĂ€ttre att bĂ€dda ner dem inne i halmen.
 
Ellen och MÄrten har blivit bÀstisar och han hÀnger mest med henne och ser upp till sin ett Är Àldre kusin. Full fart pÄ dem och de busar rÀtt mkt, roligare Àn att bara ha mami som mest tÀnker pÄ mat.
 
 

Kommentera hÀr: