Fy farao

Usch sÀger jag bara vilket hemskt tropiskt vÀder, fruktansvÀrt inatt, inte sovit en blund och har vÀldigt ont i min kropp, varenda led Àr svullen och vÀrker kÀnns det som!
Började dagen med ordentlig huvudvÀrk dessutom och sÄ skulle jag ju ivÀg med Rutan direkt imorse sÄ hon kunde stÄ pÄ det dÀr vibrationsgolvet.
Mkt spÀnnande och hon var duktig, ja det Àr ju inte sÄ avancerat, stÄ rakt upp och ner i en helt vanlig box det klarar till och med Rutan ;) Lite skeptisk kanske nÀr det började vibrera, men helt lugn. Hon fÄr sÄklart vanlig fysioterapi och laser ocksÄ. 
 
Efter detta skulle hovslagaren komma till Mini och det var knappt lönt att köra till jobbet imellan dÀr sÄ jag passade pÄ att försöka vila bort huvudvÀrken i en knapp timme men det var lite lönlöst tyvÀrr. 
 
Mini var iaf duktig sÄ nu har hon skor runt om igen. GlÀdjande sÄ började det regna ocksÄ, det blev inte sÄ vÀrst mkt svalare men varenda droppe Àr vÀlkommet Àven om det skulle behövas mycket mer!
Olidligt varmt pÄ jobbet nu men jag har iaf kyla pÄ mitt kontor men helt fruktansvÀrt i verkstaden, lite svalare vÀder nu tack!
 
Det gick bra att slÀppa Ellen med Lilly och MÄrten igÄr, han verkar snÀll mot henne Àn sÄ lÀnge iaf ;) 
 
Har ingen bild frÄn idag sÄ fÄr bli en gammal
 
 

Kommentera hÀr: