perfekt

Tjosan, alltså nu tycker jag vädret är helt perfekt får jag säga, lagom varmt, det kommer lite regn ibland, framför allt har vi fått gräs i hagarna igen vilket är uppskattat! 
 
På tal om det så har nu Mini vila och går och mumsar gräs, så nu blir det inte mer om henne på ett tag, har förstått att det inte är så uppskattat av en del haha, Rut bla... Hon är riktigt irriterad på mig nu eftersom den lilla stjärnan har fått all uppmärksamhet på sistone, fått bada massa bubbelbad och pyssel, ut och åka osv, katastrofhemskt enligt Rut! 
 
 
När det kommer mot höst blir jag alltid inspirerad att pyssla en massa, har ett rum som jag ska tapetsera om och vi ska lägga nytt golv där och så, det är jag lite sugen på NU typ, passar inte så bra i tiden nu dock så det får vänta lite.
Har gjort en ny sladd till ridbanan iaf, var så himla trött på den andra som är klumpig och tung men är bra eftersom man kan vända på den och riva upp om det behövs. Men nu slängde vi ihop en lite snabbt av två rejäla stolpar typ mindre balkar och så hittade jag ett galler som var perfekt att sätta efter, väldigt enkel modell men blev kanonbra, bästa är att jag kan ta den efter bilen med så är det lite enklare och snabbare när man slipper ta fram traktorn. Ska ta och laga mina utfyllnader till hinderna med som far lite illa eftersom jag har dem ute alltid, kanske snickrar ihop något nytt med. 
 
 

Kommentera här: