Selektering SSHS auktion

Mini skötte sig galant igår, lät henne jogga ett par varv i linan sen hoppade jag upp och red några varv bara, inga problem hon var helt avslappnad o lugn. 

Nu är hon ju inte riden sen 3års testet men märktes att hon inte glömt vad det handlar om, super! 
Hon ska inte ridas mer direkt nu utan jag skulle bara kolla så det gick men det verkar hellugnt på den fronten, kommer bara ta någon gång då och då.

(null)

Rutan vibrerade o det gick med bra, tycker redan jag känner lite skillnad på svullnaden! Hon blir dock rätt snurrig i bollen när hon stått där, helt groggy o det tar någon minut innan hon känner att hon har koll på läget o kan gå upp i släpen, hon är ju extremt lättlastad i vanliga fall men båda dessa gångerna har hon vimsat runt helt yr, o när hon känner att hon inte har koll på läget gör hon heller inget.

(null)

För någon vecka sedan blev Mini uttagen till selekteringen till SSHS auktionen! JISSES vad läskigt säger jag bara, men spännande och kul!! Det är extremt fina hästar som är uttagna så vi får se hur det går! Men bara det att blivit uttagen dit är ju såklart väldigt kul😃👍🏼

Så idag susade vi till Pontus för att hoppa lite o se om hon kommer ihåg hur man gör det med.
Men jadå, hon hade precis som man önskar efter lite vila smält det hon gjort o utvecklats ytterligare ett snäpp. Mkt nöjd med hennes hoppning idag!🌟

Rätt upp i släpen med o stod blickstilla både dit o hem. Man kan ju inte annat än att älska denna häst!

Imorgon bitti ska Rutan åka o vibrera igen👍🏼
(null)

(null)

Kommentera här: