nu ska det tvÀttas! :)

Fy farao vilket pissvÀder det var i lördags, det verkligen vrÀkte ner konstant. Tog in mina nya hinder pÄ vinterförvaring, kÀnns inte bra att drÀnka trÀbommarna pÄ det viset, dÄ blir de inte sÄ gamla... Har ju safety system -bommarna kvar ute sÄ det gÄr ju att hoppa fortfarande om det skulle vara sÄ. 
 
HÀstarna fick komma in tidigare, det var uppskattat och de Àr sÄ lugna och fina inne och verkligen myser nÀr de stÄr inne och det Àr ruksvÀder ute. 
 
Vi satte upp skÄpen och bÀnkskiva/diskho i tvÀttrummet och igÄr kvÀll efter vi varit pÄ julklappsturné sÄ blev de sista klart och vi blev sÄ himla nöjda! Nu jÀdrar ska det tvÀttas, och torkas, har redan hunnit tvÀttat fem maskiner haha! 
 
Tog ingen riktig förebild tyvÀrr, för jag kom som vanligt inte pÄ det förrÀn vi redan mÄlat lite, men det var gult hela rummet och sen var det sÄn dÀr vanlig rostfri stÀllning med diskho. Inte sÄ lÀtt att pimpa till det i en kÀllare, med rören utanpÄ osv, men tycker det blev kanon, helt klart ett lyft iaf, och mkt roligare att tvÀtta nu. 
 
Ska ju ha likadant i torkrummet och det börjar vi pÄ i helgen, har iaf redan mÄlat vÀggarna dÀr, men Àr massa stök som mÄste stÀdas ut, det Àr verkligen sÄ att fÄr man ordning pÄ ett stÀlle sÄ blir det tusen gÄnger vÀrre pÄ ett annat, sÄ ikvÀll ska jag stÀda hela kÀllaren tÀnkte jag efter jag ridit.
 
SÄ hÀr blev det :)
 
 
Kunde inte lÄta bli att julpynta lite dÀr, ungefÀr vart femte Är sÄ tycker jag det Àr kul med julpynt, i Är Àr ett sÄdant Är tydligen..
 
 
Ska ha nÄgon slags hylla, garderob, linneskÄp dÀr borta vid vÀggen, hade en stor garderob dÀr innan men den har fÄtt flytta in i andra rummet och ska stanna dÀr. Helst hade jag velat ha ett gammalt linneskÄp, vitmÄlat, fÄr se om jag kan fÄ tag pÄ det utan att det kostar allt för mkt, i vÀrsta fall kan jag ju mÄla sjÀlv om jag hittar ett lÀmpligt, men vill gÀrna slippa det. 
 
 
 HÀr Àr enda förebilden..
 
 
 

Kommentera hÀr: