Fredag!

Denna veckan har ju verkligen bara susat förbi, det är skönt när man har att göra! 
 
Rutis var super på träningen och då blir man ju så glad :) Riktigt bra balans i henne nu får jag säga, man kan rida lite "hur som helst" och behöver inte hjälpa henne så mkt, hon har tex egentligen väldigt enkelt för att byta galopp men jag har ändå fått "hjälpa till" med det ett bra tag tillbaka, balansera upp henne mkt innan och verkligen hålla henne i ramen liksom, nu bara bytar jag varv så rullar hon över helt klockrent i den andra galoppen och jag behöver absolut inte göra någonting, super! 
 
Mini var på löshoppning igår och det gick galant. Älskar att hon bara är så chill alltså, men man ska väl inte säga för mkt, det kan ändra sig ju ;) Hon hade lite väl fnorkig galopp och strutsade runt som en gasell, men kunde trots det hoppa ganska trevligt, väldigt försiktig är hon och har bra självförtroende. Vi ska träna på att lösgaloppera tror jag för så kan hon inte strutsa runt för då kommer hon få en 1a på galoppen, det vill vi försöka undvika hehe. Film finns på min instagram. När vi skulle hem så var det lite stök på parkering, det lastades ut andra samtidigt och den bredvid ville absolut inte gå upp och verkade ta himla lång tid på sig så jag tänkte vi provar väl ändå, men det var inga problem, så superduktigt alltså, hon får verkligen guldstjärna i uppförande den tjejen! 
 
 
Pannbandet kom till sist i rätt färg. Är lite sugen på att göra några sådana själv faktiskt, är inte helt nöjd med hur de gjort dessa, tex varför viker de lädret utåt så det blir en kant under banden som verkligen syns, man kan ju fasa till kanten eller bara ha den på undersidan innåt ist, jaja vi får se de är ju inte så himla vackra ändå haha, men är ju kul med lite färg ibland.
 
 

Kommentera här: