Fredag!

Denna veckan har ju verkligen bara susat förbi, det Àr skönt nÀr man har att göra! 
 
Rutis var super pÄ trÀningen och dÄ blir man ju sÄ glad :) Riktigt bra balans i henne nu fÄr jag sÀga, man kan rida lite "hur som helst" och behöver inte hjÀlpa henne sÄ mkt, hon har tex egentligen vÀldigt enkelt för att byta galopp men jag har ÀndÄ fÄtt "hjÀlpa till" med det ett bra tag tillbaka, balansera upp henne mkt innan och verkligen hÄlla henne i ramen liksom, nu bara bytar jag varv sÄ rullar hon över helt klockrent i den andra galoppen och jag behöver absolut inte göra nÄgonting, super! 
 
Mini var pĂ„ löshoppning igĂ„r och det gick galant. Älskar att hon bara Ă€r sĂ„ chill alltsĂ„, men man ska vĂ€l inte sĂ€ga för mkt, det kan Ă€ndra sig ju ;) Hon hade lite vĂ€l fnorkig galopp och strutsade runt som en gasell, men kunde trots det hoppa ganska trevligt, vĂ€ldigt försiktig Ă€r hon och har bra sjĂ€lvförtroende. Vi ska trĂ€na pĂ„ att lösgaloppera tror jag för sĂ„ kan hon inte strutsa runt för dĂ„ kommer hon fĂ„ en 1a pĂ„ galoppen, det vill vi försöka undvika hehe. Film finns pĂ„ min instagram. NĂ€r vi skulle hem sĂ„ var det lite stök pĂ„ parkering, det lastades ut andra samtidigt och den bredvid ville absolut inte gĂ„ upp och verkade ta himla lĂ„ng tid pĂ„ sig sĂ„ jag tĂ€nkte vi provar vĂ€l Ă€ndĂ„, men det var inga problem, sĂ„ superduktigt alltsĂ„, hon fĂ„r verkligen guldstjĂ€rna i uppförande den tjejen! 
 
 
Pannbandet kom till sist i rĂ€tt fĂ€rg. Är lite sugen pĂ„ att göra nĂ„gra sĂ„dana sjĂ€lv faktiskt, Ă€r inte helt nöjd med hur de gjort dessa, tex varför viker de lĂ€dret utĂ„t sĂ„ det blir en kant under banden som verkligen syns, man kan ju fasa till kanten eller bara ha den pĂ„ undersidan innĂ„t ist, jaja vi fĂ„r se de Ă€r ju inte sĂ„ himla vackra Ă€ndĂ„ haha, men Ă€r ju kul med lite fĂ€rg ibland.
 
 

Kommentera hÀr: