skit

Fy jag Àr sÄ dÄlig, mÄr verkligen skit, ser knappt nÄgon förbÀttring heller! 
 
Åkte dessutom och tĂ€vlade i lördags, det var lite dumt kanske, kallt var det med! Det gjorde sĂ„ jĂ€kla ont nĂ€r jag ridit och det tog flera minuter innan jag kunde andas normalt kĂ€ndes det som. Ville ju komma igĂ„ng nu, vi har ju fĂ„tt stryka och Ă€ndra för det dĂ€r med hennes stackars hovar, och jag var ju anmĂ€ld redan och ville verkligen inte behöva stryka en till, tĂ€nkte dessutom hela tiden att jag blir nog bĂ€ttre... Blev jag inte, men febern Ă€r iaf borta nu tack och lov. 
 
Det gick iaf bra pÄ tÀvlingen som tur var. Hade anmÀlt till tvÄ klasser, först en 1m bara som uppvÀrmning liksom för jag visste med mig att vi inte skulla ha hunnit hoppa sÄ mkt pÄ bra underlag innan denna tÀvlingen sÄ dÄ kan jag lika gÀrna göra det dÀr, hon Àr ju alltid lite rivig i början pÄ sÀssongen ocksÄ sÄ kan vara skönt att stÀmma av henne lite lÄgt. 
 
Provade ett nytt bett som jag inte hoppat pÄ innan och som jag bara ridit med en gÄng innan, dumt men trodde verkligen inte det skulle pÄverka en liten 1m sÄ pass, men jo hon talade tydligt om att hon höll pÄ att dö av det, gjorde tydliga krÀkminer hela tiden, la sig pÄ bogarna och drog tyglarna ur hÀnderna pÄ mig gÄng pÄ gÄng haha.
 
Enda skillnaden mot det hon brukar gÄ med och detta Àr att detta Àr mer ergonomiskt och har en mildare helt vanlig tvÄdelad mundel, men det blev för mkt tungtryck tyckte hon iom att det Àr ergonomiskt och ska fördela trycket bÀttre. Kunde jag rÀknat ut faktiskt, hon hatar tungtryck och tar hellre tryck pÄ lanerna isf. 
 
Fick hÀnga och slÀnga i manen i hennes Àven nÄgot pigga hetsiga tempo, trodde ett tag jag skulle studsa av för jag var sÄ jÀdra matt i kroppen. Inför kombinationen som var sista hindret kom vi i pyttelite vÀntalÀge sÄ jag behövde liksom slÀppa manen och strÀcka tygeln lite, rÀckte för att hon skulle lÄsa hela bakdelen och typ springa igenom hindret ist för att hoppa det. 
 
SÄ ja nej det bettet kan vi nog sÀlja faktiskt. Hade med hennes andra som vi brukar ha och i andra klassen (110) var allt ridbart som vanligt igen och hon hoppade runt fint och felfritt och blev placerade. 
 
SÄÄÄ glad nÀr jag var pÄ vÀg hem. Trodde jag skulle kurera mig relativt snabbt sen men icke, har varit helt utslagen och inte gjort ett knop i helgen, mest kollat massa hÀsthoppning pÄ TV, fy farao vad duktiga de Àr, och Henrik alltsÄ, min favoritryttare alla gÄnger, grym!!! 
 
Är fortfarande kass och att göra allt med hĂ€starna sjĂ€lv idag trodde jag skulle ta livet av mig, typ, blir ju inte bĂ€ttre av det fruktansvĂ€rt isiga vĂ€dret med, det Ă€r ju helt VIDRIGT, visserligen skiner solen men det kĂ€nns inte för denna hemska isiga vind. 
 
NÄja nog gnÀllt, blir vÀl bra nÄgon gÄng, men kommer nog lysa lite med min frÄnvaro lite till hÀr om jag inte snabbt blir bÀttre alltsÄ.
 
NĂ„gra bilder pĂ„ Rutan som stod och mös i solen, för en gĂ„ngs skulle blĂ„ste det frĂ„n andra hĂ„llet i Åstorp sĂ„ det var lĂ€ pĂ„ parkeringen och lite drĂ€gligare faktiskt.
 
 
1 Ida:

skriven

Krya pÄ dig!

Svar: Tack!
equianna.blogg.se

Kommentera hÀr: