trÄkmÄndag

Verkar vara en sÄdan dÀr knölig dag idag...
 
Vi har massa is pÄ gÄrden och jag kan vÀl sÀga att förbannad Àr det minsta jag Àr över det, höll pÄ att slÄ i skiten tusen gÄnger imorse.
Fixade till det igÄr men det smÀlter lite igen och fryser om, sÄ idag ska jag fullstÀndigt vrÀka ut salt, vi ska vada fram i salt faktiskt!
 
Utöver detta sÄ har precis allt krÄnglat imorse, supermega törstiga hÀstar ocksÄ helt plötsligt fast de gÄr innifrÄn med fullt med vatten och ut sÄ Àr det första de gör att stÄ dÀr och hetsa med tÀnderna pÄ isen och sen bara sörpla i sig allt dÀr Àr, kÀnns som de tar 10 liter i en klunk ibland alltsÄ, jaja bra att de dricker ordentligt iaf!
 
Irriterad över hur tungjobbat stallet Àr, ni som har gödselstacken utanför dörren och foder och strö inne i stallet eller nÀra Àr verkligen lyckligt lottade, jag fÄr fara och flÀnga runt kors och tvÀrs och det tar verkligen onödigt lÄng tid, helt jÀkla superirriterande ibland alltsÄ, men försöker se det som motion...
 
 
Min bil började tjuta helt plötsligt, den har vÀrldens hemskaste överfallslarm eller nÄt, jag hade rÄkat komma mot den knappen och det slutar fasen aldrig tjuta, hÀnde en gÄng pÄ hÀsttÀvling, fruktansvÀrt pinsamt! Hundarna gick bananas iaf, de blir helt tokiga av sÄdant som tjuter.
 
Ellen hade ena foten i vÀdret en stund imorse och jag misstÀnker att det kan vara hovböld pÄ g, suck, men Mini ska skos sÄ dÄ kollar vi det samtidigt. 
 
Hann inte gÄ sÄ mkt som jag ville förra veckan, Àr verkligen inte pigg pÄ att göra det vid 22-23 tiden pÄ kvÀllen, sÄ har försökt att ta igen det i helgen med att bÄde gÄ och cykla. 
 
Kopparhatten SkÀralid
 
Fantastiskt vÀder i lördags
 
Rut och Raine igÄr, man fÄr vara lite uppfinningsrik var man kan rida nu, rakt in i skogen Àr det mjukt och fint, Rutan och jag klÀttrade i backarna i bokskogen i lördags, perfekt faktiskt! IgÄr kunde jag vara pÄ ridbanan.
 
 
Hittat ett ridtÀcke som jag verkligen vill ha men priset var vÀl sÄdÀr, dessutom Àr det inget jag behöver direkt för jag har redan ett gÀng, ska sÀlja ett dessutom, ska bara fÄ tummarna ur...
 
 
1 Dixi Wonderland:

skriven

Vilka mysiga bilder :D

Svar: Tack!â˜șïžđŸŒž
equianna.blogg.se

Kommentera hÀr: