tråkmåndag

Verkar vara en sådan där knölig dag idag...
 
Vi har massa is på gården och jag kan väl säga att förbannad är det minsta jag är över det, höll på att slå i skiten tusen gånger imorse.
Fixade till det igår men det smälter lite igen och fryser om, så idag ska jag fullständigt vräka ut salt, vi ska vada fram i salt faktiskt!
 
Utöver detta så har precis allt krånglat imorse, supermega törstiga hästar också helt plötsligt fast de går innifrån med fullt med vatten och ut så är det första de gör att stå där och hetsa med tänderna på isen och sen bara sörpla i sig allt där är, känns som de tar 10 liter i en klunk ibland alltså, jaja bra att de dricker ordentligt iaf!
 
Irriterad över hur tungjobbat stallet är, ni som har gödselstacken utanför dörren och foder och strö inne i stallet eller nära är verkligen lyckligt lottade, jag får fara och flänga runt kors och tvärs och det tar verkligen onödigt lång tid, helt jäkla superirriterande ibland alltså, men försöker se det som motion...
 
 
Min bil började tjuta helt plötsligt, den har världens hemskaste överfallslarm eller nåt, jag hade råkat komma mot den knappen och det slutar fasen aldrig tjuta, hände en gång på hästtävling, fruktansvärt pinsamt! Hundarna gick bananas iaf, de blir helt tokiga av sådant som tjuter.
 
Ellen hade ena foten i vädret en stund imorse och jag misstänker att det kan vara hovböld på g, suck, men Mini ska skos så då kollar vi det samtidigt. 
 
Hann inte gå så mkt som jag ville förra veckan, är verkligen inte pigg på att göra det vid 22-23 tiden på kvällen, så har försökt att ta igen det i helgen med att både gå och cykla. 
 
Kopparhatten Skäralid
 
Fantastiskt väder i lördags
 
Rut och Raine igår, man får vara lite uppfinningsrik var man kan rida nu, rakt in i skogen är det mjukt och fint, Rutan och jag klättrade i backarna i bokskogen i lördags, perfekt faktiskt! Igår kunde jag vara på ridbanan.
 
 
Hittat ett ridtäcke som jag verkligen vill ha men priset var väl sådär, dessutom är det inget jag behöver direkt för jag har redan ett gäng, ska sälja ett dessutom, ska bara få tummarna ur...
 
 
1 Dixi Wonderland:

skriven

Vilka mysiga bilder :D

Svar: Tack!☺️🌸
equianna.blogg.se

Kommentera här: