---

 
Dagen började ju verkligen inte bra om vi säger så. Hade haft en dålig natt och bestämde att Lilly o Ellen fick va inne lite längre, de kommer annars ut 06.15. Tur var väl detta för när jag sedan ska gå ut med Lilly så "muade" det bakom oss, då kommer det en lite ko och går mot oss.
Alltså herregud, hon blev så förvånad så hon hann faktiskt inte reagera och jag hann in med henne i stallet igen.
 
TUR ingen var ute i hagarna när den traskade omkring på gården. Jag är så ofantligt trött på dessa kor som går på lösdrift bredvid vår mark, eller inte på korna mer på bonden.
Det är så jäkla omständigt att få in de i hagen igen, det ställer till det något enormt, jag vågar inte ha hästarna ute såklart och kan inte komma iväg i tid och allt annat hinns inte med. Har man sen lite mer otur har den hunnit trampa runt lite i trädgården med.
Nu jagade jag ner den på ridbanan och stängde så då stannade den faktiskt där men alltså de drar ju rätt igenom allt utan att blinka om de vill. Förra året gick där inga kor och det var så skönt, började nästan seriöst gråta när han släppte dem där i år. 
 
Det tar dessutom tid för bonden att ta sig hit för han bor en bit bort, så ja det är verkligen inte roligt när detta händer. Det är helt ohanterade ungdjur också så enda chansen är att locka med mat, nu är ju dessa oftast hungriga för det är det som är problemet tyvärr, så det brukar gå att få dem med bort till hagen med mat men det blir en bra bit bort till grinden, nästan 1km skulle jag tippa, så ja ni kan ju tänka er, så ska den in där med och inte springa runt överallt utanför. Gick väldigt smidigt idag iaf men det lär ju hända igen tyvärr.
 
Blev ingen ridning imorse nej...
 
 
Har köpt ett Bombers Titanium bett, det är helt nytt på marknaden och hade ett väldigt bra pris för att vara titanbett. 1125:- på strömsholms sadelmakeri, alla andra titanbett är mkt dyrare och har dessutom en utformning som jag inte gillar. Dessa såg ut som Trusts vanliga tränsbett i utformningen och det är Rutans favoritbett. Har velat prova titanbett länge nu så det ska bli intressant, det kom redan idag, beställde igår em! 
 
På tal om bett, det vanliga Beris nedan är sålt, flippanbettet finns kvar, nypris på det är 1329kr på alla ställen utom något där det är dyrare. Ni som har koll vet det, annars är det inte så svårt att googla det ;) jag tar bud på det men inga skambud, det är i nyskick och jag behöver inte sälja det om det skulle vara så.
 
Kan ta seriösa bud på gjorden också! 
 
Det är tröttsamt att sälja saker på nätet kan jag säga, en miljon verkligen konstiga frågor kan man få med haha. Funderar på att göra utdrag ur vissa konversationer från tiden med lyckosmyckena, endel är helt sanslöst "roliga".

Säljes

(null)

(null)

(null)

Kentucky luddmagplatta, brun strl 140cm (luddet tar plats så den används på hästar som normalt har 130-135cm). Luddet är avtagbart o nytvättat. Gjorden är i mkt fint skick! Nypris 2300kr •1400kr ink frakt•trökväder igen

Amen fy farao men blir ju riktigt deprimerad av vädret!!! För er som läser här och inte är från skåne så kan jag tala om att regnet vräker ner och har gjort hela natten och på det är så har vi lite storm med, precis som vanligt kan man säga!
Det började regna i juli månad sen har det väl aldrig slutat känns det som, helt sjukt är det! Är ändå lyckligt lottad som bor högt och har sandmark till största delen men det blir liksom så blött ändå, man tappar all motivation, trök är det...
 
Roligare var ju då världscupen igår, Steffi och Sparven vilka PÄRLOR!! Alltså herregud gåshud och det tårades i ögonen så himla bra gjort, vilken omhoppningen!! Älskar den hästen och älskar hennes ridning!!
 
Säljer lite här nedan, bilder på magplattan kommer ikväll el imorgon och lite annat med tror jag.
 
 
80kr för Hv Polo schabraket, nypris på HV poloschabrak ligger på ca 600-900kr!!! 
Frakt tillkommer på allt om det ska skickas.