---

 
Dagen började ju verkligen inte bra om vi sÀger sÄ. Hade haft en dÄlig natt och bestÀmde att Lilly o Ellen fick va inne lite lÀngre, de kommer annars ut 06.15. Tur var vÀl detta för nÀr jag sedan ska gÄ ut med Lilly sÄ "muade" det bakom oss, dÄ kommer det en lite ko och gÄr mot oss.
AlltsÄ herregud, hon blev sÄ förvÄnad sÄ hon hann faktiskt inte reagera och jag hann in med henne i stallet igen.
 
TUR ingen var ute i hagarna nÀr den traskade omkring pÄ gÄrden. Jag Àr sÄ ofantligt trött pÄ dessa kor som gÄr pÄ lösdrift bredvid vÄr mark, eller inte pÄ korna mer pÄ bonden.
Det Àr sÄ jÀkla omstÀndigt att fÄ in de i hagen igen, det stÀller till det nÄgot enormt, jag vÄgar inte ha hÀstarna ute sÄklart och kan inte komma ivÀg i tid och allt annat hinns inte med. Har man sen lite mer otur har den hunnit trampa runt lite i trÀdgÄrden med.
Nu jagade jag ner den pÄ ridbanan och stÀngde sÄ dÄ stannade den faktiskt dÀr men alltsÄ de drar ju rÀtt igenom allt utan att blinka om de vill. Förra Äret gick dÀr inga kor och det var sÄ skönt, började nÀstan seriöst grÄta nÀr han slÀppte dem dÀr i Är. 
 
Det tar dessutom tid för bonden att ta sig hit för han bor en bit bort, sÄ ja det Àr verkligen inte roligt nÀr detta hÀnder. Det Àr helt ohanterade ungdjur ocksÄ sÄ enda chansen Àr att locka med mat, nu Àr ju dessa oftast hungriga för det Àr det som Àr problemet tyvÀrr, sÄ det brukar gÄ att fÄ dem med bort till hagen med mat men det blir en bra bit bort till grinden, nÀstan 1km skulle jag tippa, sÄ ja ni kan ju tÀnka er, sÄ ska den in dÀr med och inte springa runt överallt utanför. Gick vÀldigt smidigt idag iaf men det lÀr ju hÀnda igen tyvÀrr.
 
Blev ingen ridning imorse nej...
 
 
Har köpt ett Bombers Titanium bett, det Àr helt nytt pÄ marknaden och hade ett vÀldigt bra pris för att vara titanbett. 1125:- pÄ strömsholms sadelmakeri, alla andra titanbett Àr mkt dyrare och har dessutom en utformning som jag inte gillar. Dessa sÄg ut som Trusts vanliga trÀnsbett i utformningen och det Àr Rutans favoritbett. Har velat prova titanbett lÀnge nu sÄ det ska bli intressant, det kom redan idag, bestÀllde igÄr em! 
 
PÄ tal om bett, det vanliga Beris nedan Àr sÄlt, flippanbettet finns kvar, nypris pÄ det Àr 1329kr pÄ alla stÀllen utom nÄgot dÀr det Àr dyrare. Ni som har koll vet det, annars Àr det inte sÄ svÄrt att googla det ;) jag tar bud pÄ det men inga skambud, det Àr i nyskick och jag behöver inte sÀlja det om det skulle vara sÄ.
 
Kan ta seriösa bud pÄ gjorden ocksÄ! 
 
Det Àr tröttsamt att sÀlja saker pÄ nÀtet kan jag sÀga, en miljon verkligen konstiga frÄgor kan man fÄ med haha. Funderar pÄ att göra utdrag ur vissa konversationer frÄn tiden med lyckosmyckena, endel Àr helt sanslöst "roliga".

Kommentera hÀr: