Semester, torka, flamingofeber, Falsterbo


Ja som rubriken lyder, det är semester, hunnit ha en vecka redan men den va mest kaos o en hel del jobb ändå. Nu börjar semester känns det som! 
Det är Falsterbo nu o igår var vi nere en sväng o kollade, väldigt mkt folk för att vara första dagen! 
Kommer åka ner någon sväng till. Mycket till shopping blir det tyvärr inte, mässan är inte vad den har varit en gång men så är det ju med de flesta mässor, det är ont om fynd men jag lyckades fynda en Kingsland jacka för 200kr!😳 Det var en utländsk försäljare o jag undrar om de inte tänkt fel när de prissatte dem för det var ju hysteriskt billigt, men jag tackar o tar emot!😃👌🏼

Torkan är extrem o gräset är i princip slut i hagarna, men de är tjocka o fina än o jag har börjat ge hö, tyvärr kommer det ju bli en extrem bristvara ett bra tag nu, jag har köpt vad jag behöver, hoppas jag, det beror på hur mkt jag måste behöva ge nu, gäller att verkligen tänka efter o se till att de absolut inte blir något spill!
Usch man får magknip bara man tänker på hur det redan är o hur det kommer bli i vinter! 
Jag stänger av där jag kan o just nu går Rutan på uppfartsvägen o tar gräset längs med stengärdet o åkerkanten. 

Stallet är iaf nytvättat o målat, det gick snabbt o vi sparade på vattnet så mkt det gick, har ingen aning om hur mkt vår brunn klarar men det är en 80 m borrad, vi har två till grävda o jag ska kolla hur läget står till i dem ikväll tänkte jag.

(null)
(null) (null)
(null)

Idag chillar jag med sol o bad bland mina flamingos, jag har fått flamingofeber, de är ju fantastiskt snygga djur med sin tjusiga rosa färg, tänk om man kunde haft ett gäng i trädgården i stället för höns tänker jag, tänk vad tjusigt!👌🏼😄
(null)

(null)

(null) 

Kommentera här: