Mera blommor

Hade en väldigt intensiv helg, har väl glömt hälften redan nu men var iaf på tippen i lördags med bla den gamla hydroforen, fy sören vad tung och otymplig men väldigt skönt att äntligen bli av med den, den byttes ju ut i vintras. Lite ärenden i stan och jag passade på att köpa fler perenner, det var 50% på dem så lika bra att fylla på lite. Känner att det kan bli ett litet beroende det här faktiskt haha, har dessutom planer på att anlägga flera nya rabatter på baksidan, bra att ha massa perenner att ta av då, de är ju så tåliga så de går att dela. 
Resten av dagen var det bara massa fix utomhus, trimma nässlor, gräs, ogräs, rabatter, plantera de nya blommorna osv... Rida och fixa med hästarna, mat och vatten till dem och så som alltid, men det tar sin lilla tid ju.
 
 
 
I söndags skulle vi tapetsera hallen, det har inte blivit av för dels så blev det utomhusväder och massa där som skulle fixas ist, och dels var vi lite mätta på allt där inne, sen så har vi ändrat oss eller jag har ändrat mig typ fyra gånger om vilka tapeter jag skulle ha där. Till slut blev valet samma gråa som i köket, ingen fondvägg alls som jag först tänkt, lite tråkigt men less is more iband alltså och det ska ju funka länge nu, vill ju absolut inte bli trött på det om ett år eller så... 
 
Hade sanslöst ont i kroppen, framför allt benen, efter trädgårdsarbetet på lördagen så jag rörde mig som en mkt stel pingvin. Tyvärr, eller som tur var kanske, så hade vi räknat fel och hade typ bara hälften så mkt tapet hemma som vi behövde, så det blev inte klart då som beräknat. Men jag skulle iväg sen på kvällen och tävla med Rut så det var lite skönt att inte behöva stressa och slita med det hela dagen ändå och hinna andas lite innan vi skulle köra. 
 
Rutan är ju fortfarande skendräktig och är väldigt slö och ja, har ett väldigt "dräktigt mood" så hon är väl inte superspänstig liksom, men taggar till när hon får startsignal iaf. Rätt skönt med lite dämpning på henne med ibland ;) Men en bom föll i grunden och det är ju alltid lite tråkigt eftersom man vill susa runt i omhoppningen, men det var en bra runda i övrigt. 
 
 
Igår var jag på hemligt uppdrag hela dagen och på kvällen tapetserades det klart, ikväll måste jag klippa med betesputsen i sommarhagen, hatar det för det lutar ju så där och jag tror ju att jag ska välta på ridbanan liksom och den är ju hyfsat rak, men tyvärr har inte Andreas tid att göra det då han ska sätta upp lister och dylikt och sen ska det regna ons och tors, och jag ska även iväg och hämta mindre balar hö helst imorgon kväll, så ja det måste göras idag...
 
Min är sällskapssjuk på betet
 
 
Mårten är världens sötaste
 
 
Vi fick reklamglasögon på jobbet häromdagen, Candy var inte sen att slänga på sig dem... 
 
 

Kommentera här: