Mera blommor

Hade en vÀldigt intensiv helg, har vÀl glömt hÀlften redan nu men var iaf pÄ tippen i lördags med bla den gamla hydroforen, fy sören vad tung och otymplig men vÀldigt skönt att Àntligen bli av med den, den byttes ju ut i vintras. Lite Àrenden i stan och jag passade pÄ att köpa fler perenner, det var 50% pÄ dem sÄ lika bra att fylla pÄ lite. KÀnner att det kan bli ett litet beroende det hÀr faktiskt haha, har dessutom planer pÄ att anlÀgga flera nya rabatter pÄ baksidan, bra att ha massa perenner att ta av dÄ, de Àr ju sÄ tÄliga sÄ de gÄr att dela. 
Resten av dagen var det bara massa fix utomhus, trimma nÀsslor, grÀs, ogrÀs, rabatter, plantera de nya blommorna osv... Rida och fixa med hÀstarna, mat och vatten till dem och sÄ som alltid, men det tar sin lilla tid ju.
 
 
 
I söndags skulle vi tapetsera hallen, det har inte blivit av för dels sÄ blev det utomhusvÀder och massa dÀr som skulle fixas ist, och dels var vi lite mÀtta pÄ allt dÀr inne, sen sÄ har vi Àndrat oss eller jag har Àndrat mig typ fyra gÄnger om vilka tapeter jag skulle ha dÀr. Till slut blev valet samma grÄa som i köket, ingen fondvÀgg alls som jag först tÀnkt, lite trÄkigt men less is more iband alltsÄ och det ska ju funka lÀnge nu, vill ju absolut inte bli trött pÄ det om ett Är eller sÄ... 
 
Hade sanslöst ont i kroppen, framför allt benen, efter trÀdgÄrdsarbetet pÄ lördagen sÄ jag rörde mig som en mkt stel pingvin. TyvÀrr, eller som tur var kanske, sÄ hade vi rÀknat fel och hade typ bara hÀlften sÄ mkt tapet hemma som vi behövde, sÄ det blev inte klart dÄ som berÀknat. Men jag skulle ivÀg sen pÄ kvÀllen och tÀvla med Rut sÄ det var lite skönt att inte behöva stressa och slita med det hela dagen ÀndÄ och hinna andas lite innan vi skulle köra. 
 
Rutan Àr ju fortfarande skendrÀktig och Àr vÀldigt slö och ja, har ett vÀldigt "drÀktigt mood" sÄ hon Àr vÀl inte superspÀnstig liksom, men taggar till nÀr hon fÄr startsignal iaf. RÀtt skönt med lite dÀmpning pÄ henne med ibland ;) Men en bom föll i grunden och det Àr ju alltid lite trÄkigt eftersom man vill susa runt i omhoppningen, men det var en bra runda i övrigt. 
 
 
IgÄr var jag pÄ hemligt uppdrag hela dagen och pÄ kvÀllen tapetserades det klart, ikvÀll mÄste jag klippa med betesputsen i sommarhagen, hatar det för det lutar ju sÄ dÀr och jag tror ju att jag ska vÀlta pÄ ridbanan liksom och den Àr ju hyfsat rak, men tyvÀrr har inte Andreas tid att göra det dÄ han ska sÀtta upp lister och dylikt och sen ska det regna ons och tors, och jag ska Àven ivÀg och hÀmta mindre balar hö helst imorgon kvÀll, sÄ ja det mÄste göras idag...
 
Min Àr sÀllskapssjuk pÄ betet
 
 
MÄrten Àr vÀrldens sötaste
 
 
Vi fick reklamglasögon pÄ jobbet hÀromdagen, Candy var inte sen att slÀnga pÄ sig dem... 
 
 

Kommentera hÀr: