Öken

Men jisses vad torrt det Àr nu överallt! GrÀset Àr helt brÀnt, nÄgra av hagarna med, Äkern behöver vatten.. Men jag gillar det, Àr ju hur hÀrligt som helst och man slipper tÀnka pÄ att man vill Äka utomlands!
 
Ridbana har faktiskt ÀndÄ nÄgon slags fukt under ytan, plus att dÀr jag saltat i vintras svettas det nu typ, vÀntar pÄ att salta mer för att binda dammet men det kommer aldrig nÄgot regn, vi fick bara en hagelskur nÀr det regnade överallt omkring oss, men inte hos oss inte, i söndags kom det nÄgra droppar men de hann avdunsta innan de nÄdde marken typ.
 
 
SÄ ja Àven om det Àr skönt sÄ hade det varit fint med lite regn, det kan ju komma pÄ nÀtterna.
 
MÄrten Àr en undebar liten filur som nog kommer bli en ligist om vi inte hÄller honom i örat ;) Han ska absolut inte gÄ dÀr vi vill eller dÀr som Àr lÀmpligt utan rakt tvÀrtom mot andra hÄllet Àr det roligaste som finns, skiter fullstÀndigt i morsan. IgÄr gömde han sig bakom hösilagebalen i stallet nÀr jag skulle ta in dem sÄ stackars Lilly blev helt förtvivlad nÀr hon inte sÄg honom eller visste var han tagit vÀgen, var ju inte sÄ att han tittade fram snabbt heller. 
 
Idag studerade jag honom i hagen och ser att han gÄr fram till vattenbaljan, som Àr en stor 90 liters och helt nypÄfylld, och stÀller i ett framben och sen skvÀtter lite sen gÄr han i med nÀsta ocksÄ och försöker sen pressa i bakbenen med men det blev lite trÄngt. Han stod sÄ en stund och sÄg vÀldigt nöjd ut med det haha. 
 
Han och Lilly Àr inte ute under de varmaste timmarna mitt pÄ dagen och har skugga i halva hagen pÄ morgon/fm och i hela pÄ kvÀllen sÄ det var ju inte sÄ att han höll pÄ att dö av vÀrmeslag utan det var nog bara en rolig grej att prova, fÄr se om han kommer bada nÄgot mer sen. 
 
 
Sjukt fina kvÀllar nu!
 
 

Kommentera hÀr: