slut i rutan

Phuu det var en jobbig helg fÄr jag sÀga. Började med att vara vaken i 25 timmar i strÀck tors-fre pga en sak som jag inte gÄr in pÄ (inte om oss el djuren), tog hÀstarna direkt nÀr vi kom hem pÄ morgonen sen sova lite mellan 07-09 pÄ fredag morgon.
 
Sen var det bara dags att studsa upp för att hinna fixa iordning till bröllopsfesten som skulle va pÄ lördagen. Ska ALDRIG mer arrangera nÄgon annans fest kan jag sÀga, Ängrade mig djupt att jag sa ja, nu var det ju visserligen omstÀndigheter som gjorde det mkt jobbigare och vi Àr mitt i renovering inne i huset osv, men nej tack det Àr nog inget för mig ;) 
 
PÄ eftermidagen var det dags att susa till Kivik för att fira midsommar pÄ gÄrden dÀr, fy sören vad trött jag var och gissa om jag var död sen nÀr vi kom hem mitt i natten. 
Det Àr helt fantastiska rosor i Kivik, de trivs nog vÀldigt bra dÀr, Àr alldeles fullt runt hela huset med röda, vita, ljusrosa och lite mörkare rosa ocksÄ pÄ andra sidan. Hade gÀrna haft lite rosor hemma med, men tveksamt om jag kan fÄ dem att trivas, men kanske ska prova iaf.
 
 
Upp tidigt lördag och fixa med dukning och sÄdant, sjÀlva festen gick bra, men dÀr var en snackig jÀkel som tog över lite vÀl mkt och tinnitusen susar forfarande i öronen.
Candy blev dÄlig med typ magkramper och jag upptÀckte att en unge hade kastat in melonskalsbitar till hundarna i hundgÄrden, alltsÄ paniken om det var en sÄdan bit som fastnat! Hade uppsikt pÄ henne och hon verkade pigg igen efter en stund och senare pÄ kvÀllen var hon helt som vanligt som tur var. 
 
Mitt nya kök blev fullstÀndigt invaderat av folk frÄn alla hÄll och kanter, kaos kÀndes det som och jag var tvungen att gÄ dÀr ifrÄn.
Som den introverta enstöring jag Àr sÄ Àr sÄdant hÀr extremt jobbigt för mig och det Àr precis sÄdana hÀr saker som gör att jag inte Àr sÄ överförtjust i folk och kommer aldrig bli ;) 
 
Försökte ÄterhÀmta mig hela söndagen och pÄ kvÀllen var det dags att Äka pÄ tÀvling med Rutan. Hon kÀndes sÄ extremt fin pÄ framhoppningen, hoppade vÀldigt mkt bÀttre nu och mkt spÀnstigare, misstÀnker att hennes skendrÀktighet hÄller pÄ att ta slut.
TyvÀrr sÄ fick hon psykbryt pÄ banan som hon kan fÄ pÄ en hundradels sekund!
De spelade extemt hög muskik, hon hittade ett hinder som hon blev dödligt rÀdd för lÄtsade hon, sÄ har hon aldrig tidigare reagerat pÄ nÄgot hinder utan det brukar vara nÄgot annat typ utanför banan som en skylt eller nÄt sÄdant.
Ryttaren innan mig vÀgrade ut sig pÄ ettan sÄ det blev dessutom vÀldigt kort med tid för mig att lugna henne pÄ.
NÀr vi passear startlinjen kastar hon sig hysteriskt till höger för nÄgot och det Àr helt omöjligt att hinna fÄ kursen rÀtt fram till hindret, la en snabb liten volt och kom sedan igen och hon hoppar hela banan felfritt men det blev ju sÄklart fyra fel.
Jagade pÄ henne sÄ det blev ingen bra kÀnsla heller och jag tog bort ett steg hÀr och var, men iof sÄ Àr det absolut bÀttre Àn att jag börjar plocka och ta bort galoppen. Men ÀndÄ, blir sÄ trött pÄ henne nÀr hon kommer i sÄdan sinnesstÀmning, var visserligen lÀngesedan nu. 
 
Lyckades sedan pÄ kvÀllen dessutom att fastna med elbandet ett helt varv runt benet, bra dag, bra helg... Haha! 
 
Jag har extremt ont i mina ben fortfarande efter vad jag tror var det dÀr trÀdgÄrdsarbetet för ett tag sedan, helt sjukt jobbigt Àr det och det tar sÄ pÄ orken att ha sÄ ont hela tiden. FÄr hoppas pÄ att nÀsta Humira injektion kan hjÀlpa till. 
 
IgÄr kvÀll var jag ivÀg och hÀmtade nÄgra hösilagebalar i mindre storlek, fÄr nog ta en vÀnda till sen sÄ kommer det rÀcka bra med de andra stora vi redan har. Det Àr inte jÀtteroligt att köra detta ekipage men funkar fint faktiskt och tro det eller ej sÄ Àr det lagligt med! 
 
 
IkvÀll ska jag ivÀg igen sÄ jag trimmade Rutis imorse, gjorde det igÄr morse med men dÄ joggade vi bara i skogen. Nu Àr det ju sÄdÀr himla varmt igen och idag var det rÀtt disigt till solen tog sig igenom och jisses vad fin dag det blev idag!
 
 
NÀsta vecka börjar semestern, jag kÀnner mig faktiskt inte riktigt redo men lÀr nog göra det pÄ fre kvÀll skulle jag tro.. DÄ ska vi ta tag i nÀsta projekt, eller kanske inte direkt men badrummet dÀr uppe och resten av dörrarna och lite annat pill ska fixas, sen det vanliga tvÀtt och mÄlning av övriga byggnader och stall. 
 
SÄ hÀr blev hallen, vÀldigt svÄr att ta bild pÄ pga alla vinklar och vrÄr och stor Àr den inte.
DÀr Àr fyra dörra, ett valv och tvÄ garderober sÄ det var lite pilligt, vÀggarna Àr ju inte superraka heller direkt, sÄ vi Àr rÀtt nöjda med valet av tapet till slut som inte behövde mönsteranpassas och Àr lÀtt att ha att göra med. Har inte inrett den Àn för jag vÀntar pÄ möblerna som borde komma nÀr som. 
 
 

Kommentera hÀr: