Äntligen helg!

Ja äntligen säger jag, det har verkligen varit en seg långsam vecka som aldrig ville ta slut. Har verkligen försökt vila o kurera mig men det går ju inte med gård o fem hästar, det är ju saker som verkligen MÅSTE göras o det är så jobbigt när man inte är kry. Men nu är det helg iaf o jag får hjälp med allt så då känns det lite bättre.

Kunde inte somna igår för jag började planera med allt som har med utbyggnaden att göra. Det går visst att få 20m breda takstolar, kan få superbreda faktiskt, men det känns ju inte nödvändigt då det ändå bara är 35 långt. Men det kommer bli super o jag planerade varenda skruv o plint haha, underlag, belysning, sarg, port osv. Vill ha mkt ljusinsläpp o kommer nog köra på sådan där perforerad plåt, har alltid varit inne på vindnät tidigare, men ja det beror ju på priset med såklart vi får se vad det blir. Tror att det blir bättre klimat o inte så fuktigt o rått om jag har det så iaf.
(null)
Kör vatten stup i kvarten nu när det är så kallt!
(null)
Kunde inte låta bli att köpa lite sammets o sidenband, vet att jag har några platta pannband liggandes, ska bara hitta dem med så får vi se om jag lyckas fläta några😊

Trevlig helg alla!🌸


Kommentera här: