Blött

Det var kanske lite väl optimistiskt att tro att ridbanan skulle gå att använda igår kväll. Herre vad snöblask och vatten vi har överallt, tjälen vägrar släppa och det töar och sen började det regna igår kväll med. Vi har en riktig flod rakt igenom gården kan jag säga, det rinner uppe ifrån skogen och lär göra ett tag. 
 
Ikväll tar jag Mini till ridhuset iaf så det blir lite ordning på torpet, på torsdag ska hon på löshoppning igen, det har varit lite paus pga bruksprovet men nu är det varannan vecka igen. De ska ju absolut inte hoppa för mkt, fem - sex tillfällen på hösten och fem på våren ungefär säger proffsen, och så är det nog. Är de spända så kan man ju göra annat, tex hoppa väldigt låga serier, lägga in lite "tittiga" saker osv.
 
Rutan fick nya dojjor idag, det ser bra ut men det tar iaf en skoning till innan den där tvära avhuggna kanten är borta helt faktiskt, det säger tyvärr rätt mkt om hur korta tårna var. Det är bra med korta tår men det får ju vara rim och ranson på det, dessutom måste det finnas traktstöd så inte trakterna blir understuckna som hennes tyvärr blivit. Det är en lång process att rätta till och det måste ju såklart få ta tid annars blir det lätt andra problem.
 
 
Äntligen har jag mitt drömträns, Dyon Anatomic. Kan inte förstå att jag inte haft ett tidigare! Riders passion hade 20% på allt (eller var det 25% tom? kommer inte ihåg) för ett tag sedan och de var dessutom redan billigare på dem än andra, så bättre pris än så blir det inte på detta träns tänkte jag och slog till :) 
 
 
 

Kommentera här: