Blött

Det var kanske lite vÀl optimistiskt att tro att ridbanan skulle gÄ att anvÀnda igÄr kvÀll. Herre vad snöblask och vatten vi har överallt, tjÀlen vÀgrar slÀppa och det töar och sen började det regna igÄr kvÀll med. Vi har en riktig flod rakt igenom gÄrden kan jag sÀga, det rinner uppe ifrÄn skogen och lÀr göra ett tag. 
 
IkvĂ€ll tar jag Mini till ridhuset iaf sĂ„ det blir lite ordning pĂ„ torpet, pĂ„ torsdag ska hon pĂ„ löshoppning igen, det har varit lite paus pga bruksprovet men nu Ă€r det varannan vecka igen. De ska ju absolut inte hoppa för mkt, fem - sex tillfĂ€llen pĂ„ hösten och fem pĂ„ vĂ„ren ungefĂ€r sĂ€ger proffsen, och sĂ„ Ă€r det nog. Är de spĂ€nda sĂ„ kan man ju göra annat, tex hoppa vĂ€ldigt lĂ„ga serier, lĂ€gga in lite "tittiga" saker osv.
 
Rutan fick nya dojjor idag, det ser bra ut men det tar iaf en skoning till innan den dÀr tvÀra avhuggna kanten Àr borta helt faktiskt, det sÀger tyvÀrr rÀtt mkt om hur korta tÄrna var. Det Àr bra med korta tÄr men det fÄr ju vara rim och ranson pÄ det, dessutom mÄste det finnas traktstöd sÄ inte trakterna blir understuckna som hennes tyvÀrr blivit. Det Àr en lÄng process att rÀtta till och det mÄste ju sÄklart fÄ ta tid annars blir det lÀtt andra problem.
 
 
Äntligen har jag mitt drömtrĂ€ns, Dyon Anatomic. Kan inte förstĂ„ att jag inte haft ett tidigare! Riders passion hade 20% pĂ„ allt (eller var det 25% tom? kommer inte ihĂ„g) för ett tag sedan och de var dessutom redan billigare pĂ„ dem Ă€n andra, sĂ„ bĂ€ttre pris Ă€n sĂ„ blir det inte pĂ„ detta trĂ€ns tĂ€nkte jag och slog till :) 
 
 
 

Kommentera hÀr: