Full fart

Oj tiden bara springer ivĂ€g nu, men vi har hunnit mkt. 
I fredags hade det kommit mer snö sĂ„ det var bara att göra samma procedur igen med plogning pĂ„ ridbanan osv innan ridning. Fixade spĂ„n efter jobbet, igen, tycker jag gör inget annat Ă€n köper spĂ„n stup i kvartenđŸ˜±

IgĂ„r började vi riva ut köket o det blev ett par vĂ€ndor till tippen. 

Vi hade vĂ€rldens tur igĂ„r, vĂ„ra grannar fick för sig att stĂ„ mellan tvĂ„ byggnader och skjuta med typ en Ă€lgstudsare rakt ner i marken! (FrĂ„ga mig inte varför👿)
Ellen blev sjukt rĂ€dd och drog igenom staketet, knĂ€ckte flera stolpar och drog med sig hur mkt trĂ„d som helst. 
TUR att vi var hemma nĂ€r det hĂ€nde och tur att jag rĂ„kade titta ut exakt just dĂ„ sĂ„ vi hann ut innan Lilly ocksĂ„ drog. 
Stackars Ellen stod med strömtrĂ„den runt bakbenen och de började skjuta igen! Panik alltsĂ„ och jag skrek som en dĂ„re pĂ„ dem för att de skulle sluta, som tur var blev Ellen lugn nĂ€r vi kom ut men Lilly var hysterisk. 

Fick in dem till sist och de va helt panikslagna och sprang runt och kastade sig pÄ vÀggarna!
Lilly har ju tvĂ„ mĂ„nade kvar till berĂ€knad fölning sĂ„ detta var verkligen inte bra. Ellen blev halt men gick bra idag som tur var. 

Tur var med att bil och slĂ€p stod pĂ„ vĂ€gen utanför annars hade hon förmodligen fortsatt rakt fram ist för ut i trĂ€dgĂ„rden eftersom de andra hĂ€starna Ă€r pĂ„ det hĂ„llet, och dĂ„ hade hon garanterat brutit ett ben för dĂ€r var snorhalt trots att jag saltat men det hade inte hunnit töa Ă€n. 

Helt OTROLIGT att det inte blev mer skador, och jag fĂ„r verkligen hĂ„lla tummarna för Lilly. 

TrĂ€nade Mini sen pĂ„ kvĂ€llen och det va tur för idag töar det och Ă€r alldeles för slabbigt pĂ„ ridbanan. 

Lilly o Ellen
(null)

(null)

Idag har vi varit pĂ„ Ikea och Bauhaus för att planera det sista, eller ja en himla massa, vi Ă€ndrar oss typ stup i kvarten🙈 Tog iaf typ hela dagen... 
Kommentera hÀr: