Full fart

Oj tiden bara springer iväg nu, men vi har hunnit mkt. 
I fredags hade det kommit mer snö så det var bara att göra samma procedur igen med plogning på ridbanan osv innan ridning. Fixade spån efter jobbet, igen, tycker jag gör inget annat än köper spån stup i kvarten😱

Igår började vi riva ut köket o det blev ett par vändor till tippen. 

Vi hade världens tur igår, våra grannar fick för sig att stå mellan två byggnader och skjuta med typ en älgstudsare rakt ner i marken! (Fråga mig inte varför👿)
Ellen blev sjukt rädd och drog igenom staketet, knäckte flera stolpar och drog med sig hur mkt tråd som helst. 
TUR att vi var hemma när det hände och tur att jag råkade titta ut exakt just då så vi hann ut innan Lilly också drog. 
Stackars Ellen stod med strömtråden runt bakbenen och de började skjuta igen! Panik alltså och jag skrek som en dåre på dem för att de skulle sluta, som tur var blev Ellen lugn när vi kom ut men Lilly var hysterisk. 

Fick in dem till sist och de va helt panikslagna och sprang runt och kastade sig på väggarna!
Lilly har ju två månade kvar till beräknad fölning så detta var verkligen inte bra. Ellen blev halt men gick bra idag som tur var. 

Tur var med att bil och släp stod på vägen utanför annars hade hon förmodligen fortsatt rakt fram ist för ut i trädgården eftersom de andra hästarna är på det hållet, och då hade hon garanterat brutit ett ben för där var snorhalt trots att jag saltat men det hade inte hunnit töa än. 

Helt OTROLIGT att det inte blev mer skador, och jag får verkligen hålla tummarna för Lilly. 

Tränade Mini sen på kvällen och det va tur för idag töar det och är alldeles för slabbigt på ridbanan. 

Lilly o Ellen
(null)

(null)

Idag har vi varit på Ikea och Bauhaus för att planera det sista, eller ja en himla massa, vi ändrar oss typ stup i kvarten🙈 Tog iaf typ hela dagen... 
Kommentera här: