Halvstökigt

Vi har det lite halvstökigt hemma just nu fÄr jag sÀga. För första gÄngen har vi anvÀndning av det stora huset dÄ vi fÄtt flytta runt pÄ allt och flyttat in vÀldigt mkt i stora rummet sÄ lÀnge. SlÀngde ÀndÄ hur mkt som helst och kommer förmodligen slÀnga mer nÀr jag vÀl ska sÀtta in det i det nya köket. 
 
Detta Àr vÀl sjukt trÄkigt för er att lÀsa om sÄ ska försök att inte tragga för mkt om det, men det lÀr uppta varenda minut av min lediga tid ett tag framöver, misstÀnker att det kommer vara det jobbigaste vi gett oss pÄ haha, men ocksÄ typ roligaste :) 
 
Under tiden och efter vi rivit ut köket hÀr (ena sidan), vÀggarna ska vi ge oss pÄ ikvÀll. Kolla vilket grÀsligt golv som gömde sig under, det ligger lite av tidigare kaklet bak stallet och det var mörkbrunt med orangea blommor, och man kan se att det varit spygröna tapeter, alltsÄ herregud fy det kan ju bara inte varit snyggt nÄgon gÄng, och tÀnk vad mörkt! Tur det var lite renoverat ÀndÄ haha, annars hade vi nog iof gjort detta tidigare ;)
 
 
 
Ridbanan var översvÀmmad pÄ ena sidan idag sÄ jag vÀntar med att rida till ikvÀll och hoppas pÄ att möjligtvis tjÀlen slÀppt under dagen sÄ det rinner undan. 
 
Ska hÀmta ut ett trÀns pÄ vÀgen hem som Àr inhandlat för ett tag sedan, jag tycker ju det Àr sjukt jobbigt att behöva vÀnta pÄ grejor man bestÀllt men detta hade det tydligen blivit fel pÄ i lagersaldot dÀrav att jag fÄtt vÀnta, men de hade jÀttebra rea pÄ det just dÄ sÄ tyckte ÀndÄ det kunde vara vÀrt att vÀnta pÄ.
 

Kommentera hÀr: