Halvstökigt

Vi har det lite halvstökigt hemma just nu får jag säga. För första gången har vi användning av det stora huset då vi fått flytta runt på allt och flyttat in väldigt mkt i stora rummet så länge. Slängde ändå hur mkt som helst och kommer förmodligen slänga mer när jag väl ska sätta in det i det nya köket. 
 
Detta är väl sjukt tråkigt för er att läsa om så ska försök att inte tragga för mkt om det, men det lär uppta varenda minut av min lediga tid ett tag framöver, misstänker att det kommer vara det jobbigaste vi gett oss på haha, men också typ roligaste :) 
 
Under tiden och efter vi rivit ut köket här (ena sidan), väggarna ska vi ge oss på ikväll. Kolla vilket gräsligt golv som gömde sig under, det ligger lite av tidigare kaklet bak stallet och det var mörkbrunt med orangea blommor, och man kan se att det varit spygröna tapeter, alltså herregud fy det kan ju bara inte varit snyggt någon gång, och tänk vad mörkt! Tur det var lite renoverat ändå haha, annars hade vi nog iof gjort detta tidigare ;)
 
 
 
Ridbanan var översvämmad på ena sidan idag så jag väntar med att rida till ikväll och hoppas på att möjligtvis tjälen släppt under dagen så det rinner undan. 
 
Ska hämta ut ett träns på vägen hem som är inhandlat för ett tag sedan, jag tycker ju det är sjukt jobbigt att behöva vänta på grejor man beställt men detta hade det tydligen blivit fel på i lagersaldot därav att jag fått vänta, men de hade jättebra rea på det just då så tyckte ändå det kunde vara värt att vänta på.
 

Kommentera här: