Måndag

Öste ut massa salt på ridbanan i torsdags em, det hade hunnit bli väldigt hårt i marken så trodde inte det skulle gå att få ordning på den. Sladdade den ordentligt någon timme senare och även sent på kvällen, då var den faktiskt mjuk, körde några vändor till nästa dag och då blev den perfekt så den har varit mjuk som bomull att studsa runt på i helgen även idag efter närmare 10 minus inatt. Otroligt bra faktiskt och underlättar endel då tiden är väldigt tajt nu de närmsta veckorna så jag spar massa på att inte behöva köra iväg så mkt, visserligen ska det bli varmt igen nu men det tror jag när jag ser det, dessutom brukar det betyda nederbörd och det vill vi ju inte ha.. 
 
Tre bommar såhär är väldigt användbart då man kan ha de till alla gångarter, ger mer än man tror faktiskt och är lite roligare än att bara rida runt runt, jag har ju bara saltat typ halva ridbana så det blir som en stor volt liksom, men det räcker bra.
 
 
Mini var super på löshoppningen och det var väldigt kul att se, lite mindre gasellgalopp denna gång och lite mer koncentration och hon är som en gummisnodd med bra tryck i dojjorna :) 
 
 
För övrigt har vi farit rundor överallt i helgen tycker jag, tippen, bauhaus, ikea igen, vi har rivit ut mera från köket osv.
Nu är det nya köket beställt dessutom ihhh, känns läskigt, tänk om man inte gillar det när det kommer på plats liksom!! Typiskt oss så bytte vi också bänksskiva i precis sista minuten haha. Det kommer bli så vitt allting, rena ljusterpain att vara där och kanske så kommer jag tycka det är roligt att laga mat sen med, ett tag iaf ;) 
 
Frisserade Candy lite i ansiktet så hon ser något igen, hon var lite buskig men vill inte lämna iväg henne för klippning av hela henne nu när det är så kallt, det får vänta lite, men det blev faktiskt bra och hon ser inte så tokig ut.
 
Rutis provar nya tränset, det fick godkänt... 
 
 

Kommentera här: