MĂ„ndag

Öste ut massa salt pĂ„ ridbanan i torsdags em, det hade hunnit bli vĂ€ldigt hĂ„rt i marken sĂ„ trodde inte det skulle gĂ„ att fĂ„ ordning pĂ„ den. Sladdade den ordentligt nĂ„gon timme senare och Ă€ven sent pĂ„ kvĂ€llen, dĂ„ var den faktiskt mjuk, körde nĂ„gra vĂ€ndor till nĂ€sta dag och dĂ„ blev den perfekt sĂ„ den har varit mjuk som bomull att studsa runt pĂ„ i helgen Ă€ven idag efter nĂ€rmare 10 minus inatt. Otroligt bra faktiskt och underlĂ€ttar endel dĂ„ tiden Ă€r vĂ€ldigt tajt nu de nĂ€rmsta veckorna sĂ„ jag spar massa pĂ„ att inte behöva köra ivĂ€g sĂ„ mkt, visserligen ska det bli varmt igen nu men det tror jag nĂ€r jag ser det, dessutom brukar det betyda nederbörd och det vill vi ju inte ha.. 
 
Tre bommar sÄhÀr Àr vÀldigt anvÀndbart dÄ man kan ha de till alla gÄngarter, ger mer Àn man tror faktiskt och Àr lite roligare Àn att bara rida runt runt, jag har ju bara saltat typ halva ridbana sÄ det blir som en stor volt liksom, men det rÀcker bra.
 
 
Mini var super pÄ löshoppningen och det var vÀldigt kul att se, lite mindre gasellgalopp denna gÄng och lite mer koncentration och hon Àr som en gummisnodd med bra tryck i dojjorna :) 
 
 
För övrigt har vi farit rundor överallt i helgen tycker jag, tippen, bauhaus, ikea igen, vi har rivit ut mera frÄn köket osv.
Nu Àr det nya köket bestÀllt dessutom ihhh, kÀnns lÀskigt, tÀnk om man inte gillar det nÀr det kommer pÄ plats liksom!! Typiskt oss sÄ bytte vi ocksÄ bÀnksskiva i precis sista minuten haha. Det kommer bli sÄ vitt allting, rena ljusterpain att vara dÀr och kanske sÄ kommer jag tycka det Àr roligt att laga mat sen med, ett tag iaf ;) 
 
Frisserade Candy lite i ansiktet sÄ hon ser nÄgot igen, hon var lite buskig men vill inte lÀmna ivÀg henne för klippning av hela henne nu nÀr det Àr sÄ kallt, det fÄr vÀnta lite, men det blev faktiskt bra och hon ser inte sÄ tokig ut.
 
Rutis provar nya trÀnset, det fick godkÀnt... 
 
 

Kommentera hÀr: