Onsdag

Rutan är nog i sin värsta period nu med pälsen, hon är torr o fnöskig o man får inte ens peta på henne. Hon har till o med skav lite överallt o det brukar inte hon ha. Hon var inte så värst rolig igår, lite stingslig o tjurig. Hoppas hoppas denna solen som vi haft/har nu skyndar på allt lite.
 
Mini är föresten anmäld till 3-års testet nu, Flyinge 5 maj blev det, Pontus som äger en del i henne kommer få visa, eller ja vi är ju med också såklart. Kommer köra henne några vändor till honom så han får rida henne lite igen. 
(Film från senaste löshoppningen finns på min facebook om någon är intresserad)
 
Rev ut golvet i matrumsdelen igår kväll o plockade ur alla miljoners med spik från golvet, o då följer ändå de flesta med ut när man river upp det... Lastade ut det på släpen, sen började jag röja ur hallen så ikväll ska det golvet ut. 
 
Ska gå upp till färgaffären som vi har precis här vid jobbet o kolla på tapeter, vi ska ju tapetsera om matsalsdelen och kanske i hallen med. Det blir rätt mkt av det för man hittar hela tiden mer man vill göra när man ändå är igång, tex ska alla dörrar o karmar bytas till vita ist. Men det blir såå roligt när det är färdigt!! 
 
Denna tapet kom fram bak elementet, väldigt tjusigt till den där golvmattan som låg under den vi hade, spygrön tapet i köksdelen o det bruna kakelet med orangea blommor, alltså jag hade haft konstant migrän!!!
 
 
 

Kommentera här: