Snökaos

Herregud vad det började snöa igår kväll när vi körde till ridhuset! Så himla onödigt... 
 
Mini var superpigg så det var välbehövligt med ridhus men hon sköter sig så bra! Hon är dock en kanonkula, påminner jättemkt om Raine också när han var ung, ja nu med haha, supermjuk, väldigt kort hals som är rakt upp och bara viker in huvudet, alltså är känslan att man har en dm hals framför sig... Skulle behövt hänga en tyngd i hakan och linda in halsen i en järnvägsbalk... 
 
 
Imorse var det då jättemkt snö som kommit och det bara fortsätter att vräka ner. Tog och plogade ett varv på ridbanan, det brukar inte bli bra när man saltat för man kan få med så mkt underlag men tänkte om jag bara gör ett spår så blir det inte så farligt. Det blev bra och det var ju mjukt och fint underlag under snön så Rutis och jag kunde jogga runt lite och hon var supernöjd. 
 
 
Vi bestämde golv igår och jag tror det kommer bli kanon, känns rätt iaf och vi fastnade båda för just det golvet. Bänkskivorna till köket har vi dock kört fast med nu, måste iväg och kolla in flera. I helgen börjar vi riva ut det gammla, känns lite jobbigt att vara utan kök ett tag får jag säga. 
 
1 Ebba:

skriven

Låter som lite lyxproblem med hästen ;)

Svar: Jo så är det nog, hon är ju inte så mkt riden än så det kommer med mer utbildning :)
equianna.blogg.se

Kommentera här: