Fantastiskt

Tjo vilken fantastisk lÄngledig helg vi haft,och helt underbart vÀder fortfarande med ju! 
 
Har hunnit med mkt sÄ dÄ Àr jag alltid glad, stÀdat ordentligt, fixat all tvÀtt, krattat rabatter, klippt grÀs, planterat blommor, tvÀttat Lilly och Ellens boxar, mockat ut lite hÀr och dÀr, mockat hagar (never ending story), fixat ny hage med massor med grÀs, ridit sÄklart och sÀkert en hel del annat jag glömt. 
 
Ska bara fixa hagen hos grannen, stÀda ur Lilly och Ellens vinterhagar och flytta gödselstacken med, visserligen börjar det bli dags för att putsa betena och klippa hÀckar och buskar med nu, haha det tar aldrig slut men det Àr det fina med att bo med att bo pÄ gÄrd att alltid ha nÄgot att göra :) 
 
Vi har börjat inreda i matsalsdelen med i köket nu, det Àr sÄÄ kul! Allt Àr ju nytt med, varenda möbel liksom, vi har ju vetat om att vi skulle renovera köket lÀnge sÄ vi har ju inte köpt nÄgot nytt heller nu de senaste Ären liksom utan bytar ut allt samtidigt nu :)
 
 
Bilder sÀger mer Àn ord sÄ ni fÄr ett gÀng frÄn senaste dagarna :)
 
 
Just det, Rutan har ju haft 10-Ärs kalas, mycket viktigt och stort ;) Mitt första föl som inte Àr som alla andra, hon Àr min bÀsta vÀn och hade gÀrna fÄtt bo inne i huset med oss. SjÀlvklart fick hon massor med morötter, Àpplen och grÀs hela dagen! 
 
 
1 Islycka:

skriven

det ser hÀrligt ut :)

Kommentera hÀr: