Fantastiskt

Tjo vilken fantastisk långledig helg vi haft,och helt underbart väder fortfarande med ju! 
 
Har hunnit med mkt så då är jag alltid glad, städat ordentligt, fixat all tvätt, krattat rabatter, klippt gräs, planterat blommor, tvättat Lilly och Ellens boxar, mockat ut lite här och där, mockat hagar (never ending story), fixat ny hage med massor med gräs, ridit såklart och säkert en hel del annat jag glömt. 
 
Ska bara fixa hagen hos grannen, städa ur Lilly och Ellens vinterhagar och flytta gödselstacken med, visserligen börjar det bli dags för att putsa betena och klippa häckar och buskar med nu, haha det tar aldrig slut men det är det fina med att bo med att bo på gård att alltid ha något att göra :) 
 
Vi har börjat inreda i matsalsdelen med i köket nu, det är såå kul! Allt är ju nytt med, varenda möbel liksom, vi har ju vetat om att vi skulle renovera köket länge så vi har ju inte köpt något nytt heller nu de senaste åren liksom utan bytar ut allt samtidigt nu :)
 
 
Bilder säger mer än ord så ni får ett gäng från senaste dagarna :)
 
 
Just det, Rutan har ju haft 10-års kalas, mycket viktigt och stort ;) Mitt första föl som inte är som alla andra, hon är min bästa vän och hade gärna fått bo inne i huset med oss. Självklart fick hon massor med morötter, äpplen och gräs hela dagen! 
 
 
1 Islycka:

skriven

det ser härligt ut :)

Kommentera här: