Full rulle

Har lite andan i halsen kÀnner jag, massor som ska göras som alltid denna Ärstid, gödselstacken skall flyttas, Ellens och Lillys vinterhagar skall skrapas och göras rent, staket skall fixas, betet borta hos grannen skall gÄs över och staket dÀr skall göras om delvis. Snart skall hagarna putsas, hÀckar och buskar klippas i trÀdgÄrden och fler blommor skall planteras i krukorna. Vi har mer kvar i köket, nÀr jag skrev att bara lister och sÄdant var kvar sÄ menade jag en jÀkla massa lister haha, herregud alltsÄ det var mkt mer Àn man tror och det tar tid vi knappt har sÄ det gÄr lite lÄngsamt tyvÀrr. Ska montera matrumsmöblerna och inreda den delen med...
SNART kan jag lÀgga upp bilder pÄ allt fÀrdigt hoppas jag :) 
 
Lilly ska ju ha föl med, berÀknat om en vecka men det kÀnns som hon kommer gÄ över tiden. Hoppas pÄ hingstföl denna gÄng och till min stora glÀdje sÄ visade pendlingen igÄr kvÀll just hingst, det har tidigare visat sto men nu har jag inte pendlat henne pÄ lÀnge och det Àr ju sista tiden det Àr mest pÄlitligt, men ja vi fÄr se helt enkelt. Det viktigaste Àr ju sÄklart ÀndÄ att allt gÄr bra! 
 
Rutan var som sagt ivÀg i helgen och fick gÄ ner ett snÀpp sÄ att jag kunde slÀppa pÄ min spÀrr och hitta nÄgon slags kÀnsla igen. Den har varit helt som borta efter det som hÀnde i sösdala, vet dock inte om det Àr just det som var orsaken för ser jag pÄ filmer frÄn tidigare tÀvlingar sÄ ser jag att jag red mer och mer kontrollerat. Till sist fastnar jag i det lÀget liksom. 
 
Hon har fÄtt en mycket "fluffigare" galopp igen, eller ja den Àr enorm faktiskt, och jag har ju inte haft nÄgon utesÀsong med henne sedan 2015 sÄ tror det tar ett tag att bli bekvÀm och varm i klÀderna igen. Men i söndags kÀndes det iaf som att det kan slÀppa och det kÀndes lite roligare, hon tyckte det var extremt roligt dÄ jag lagt pÄ hackamoret dessutom, det ska jag nog helst inte ha ute alltsÄ haha. Men ska jag sitta och ta bort galopp och kontrollera för mkt sÄ fÄr det bli sÄ helt enkelt, och dÄ Àr det bara att blunda hÄlla i manen och hÀnga med typ ;)
 
 
 

Kommentera hÀr: