Full rulle

Har lite andan i halsen känner jag, massor som ska göras som alltid denna årstid, gödselstacken skall flyttas, Ellens och Lillys vinterhagar skall skrapas och göras rent, staket skall fixas, betet borta hos grannen skall gås över och staket där skall göras om delvis. Snart skall hagarna putsas, häckar och buskar klippas i trädgården och fler blommor skall planteras i krukorna. Vi har mer kvar i köket, när jag skrev att bara lister och sådant var kvar så menade jag en jäkla massa lister haha, herregud alltså det var mkt mer än man tror och det tar tid vi knappt har så det går lite långsamt tyvärr. Ska montera matrumsmöblerna och inreda den delen med...
SNART kan jag lägga upp bilder på allt färdigt hoppas jag :) 
 
Lilly ska ju ha föl med, beräknat om en vecka men det känns som hon kommer gå över tiden. Hoppas på hingstföl denna gång och till min stora glädje så visade pendlingen igår kväll just hingst, det har tidigare visat sto men nu har jag inte pendlat henne på länge och det är ju sista tiden det är mest pålitligt, men ja vi får se helt enkelt. Det viktigaste är ju såklart ändå att allt går bra! 
 
Rutan var som sagt iväg i helgen och fick gå ner ett snäpp så att jag kunde släppa på min spärr och hitta någon slags känsla igen. Den har varit helt som borta efter det som hände i sösdala, vet dock inte om det är just det som var orsaken för ser jag på filmer från tidigare tävlingar så ser jag att jag red mer och mer kontrollerat. Till sist fastnar jag i det läget liksom. 
 
Hon har fått en mycket "fluffigare" galopp igen, eller ja den är enorm faktiskt, och jag har ju inte haft någon utesäsong med henne sedan 2015 så tror det tar ett tag att bli bekväm och varm i kläderna igen. Men i söndags kändes det iaf som att det kan släppa och det kändes lite roligare, hon tyckte det var extremt roligt då jag lagt på hackamoret dessutom, det ska jag nog helst inte ha ute alltså haha. Men ska jag sitta och ta bort galopp och kontrollera för mkt så får det bli så helt enkelt, och då är det bara att blunda hålla i manen och hänga med typ ;)
 
 
 

Kommentera här: