Frös ihjäl...

Åh fy jag frös ihjäl så kallt vi haft det, 12 minus helt plötsligt, jag var inte beredd! Men nu ska det vara två plus, regna och blåsa, det är faktiskt värre, men tiden går fort så snart är det vår minsann, eller det var för optimistiskt kanske...!?
 
Red Rut i måndags men sen har hon fått vila och jag försöker kurera mig. 
 
Ska göra klart källaren tänkte jag, det stannade av när värmepannan tog en paus, eftersom det blev extremt kallt i källaren och vi skulle måla, men nu är det fixat så jag siktar på att ha allt klart till helgen, så ikväll tar jag ett ryck där :) 
 
Ska inhandla lite nya julstjärnor och annat pyssel till köket tänkte jag :) 
Är fortfarande väldigt nöjd med vårt kök (tur det haha) och ångrar inte designen vi valde, tror det kommer funka länge och det är ju meningen, men vill man sen i framtiden så är det relativt enkelt och billigt att byta luckorna, älskar IKEA alltså! 
 
 
Har redan köpt en julflamingo, kunde inte motstå den, Alice och Candy uppskattar den med och ger den en omgång lite då och då ;)
 
 
Denna tiden på året väller det in alla möjliga godsaker, denna vecka har vi fått en hel låda med delicatobollar, en stor påse med diverse fina kakor och idag kom det en tårta, snart kommer chokladkartongerna... Alltså det är ju omöjligt att banta haha, och det behöver jag göra alltid liksom...