///

IgÄr var vÀrldens trÄkigaste och tröttaste dag, jisses vad trött jag var, vaknade aldrig och trÄkig pÄ mÄnga vis ocksÄ, fy farao ibland alltsÄ! 
 
Piggare idag iaf, alltid nÄgot... Kikade in pÄ onlineauktionen igÄr kvÀll, verkade vara ett rÀtt bra koncept tycker jag, sen Àr det via Trottex, dvs bra vilkor och inte sÄ hög % för köpare och sÀljare om jag fattat det rÀtt. Tror det kan komma mer och mer sÄdana hÀr auktioner i framtiden faktiskt.
 
Men vilka lÄga priser de lÄg pÄ!! Majoriteten gick ju för 30-40Ž nÄgot, sen nÄgra lite högre och tvÄ dyrare 100Ž resp 140Ž nÄt sÄnt för dem.
Nu Àr det ju ett sÀmre Är, det Àr köparens Är helt klart, men behöva slÀppa ett föl för runt 40 kan ju inte vara roligt, det gÄr ju back helt klart, nÄgra tusen försvinner direkt pÄ bla anm.avg (som jag gissar inte var gratis men kanske inte sÄ jÀttehög), besiktning, kommissionsavgift, sen har vi tillverkningskostnaden som ligger just dÀr runt för en "normalfin" hingst, stoet kostar och Àter osv...
Ja det gÄr back, jag hade grÄtit, men visst rikast blir man av att bli av med en hÀst, krasst sett, och mÄste man sÀlja sÄ mÄste man, det kostar mkt att behÄlla med, men fy sÄ trist!! Detta var ju ÀndÄ rÀtt fina föl med lite extra hÀr och dÀr, de borde legat pÄ 60Ž och uppÄt kan jag tycka. 
 
NÄja nog om det, ikvÀll kan det bli sÄ att vi susar till IKEA haha.
 
Mini, nu har hon skuttat en liiiten bana :) 
 
 

Kommentera hÀr: