...

Rutan fick som sagt Àntligen komma ut pÄ tÀvling i helgen, vÀldigt glad för det bÄde hon och jag!
 
Man vet ju aldrig om hon ska tagga över och svimma eller hÄlla sig lugn men hon var superchill hela tiden, tills vi kom in pÄ banan och hÀsten innan oss blev lite rÀdd för nÄgot och började fnorka lite, ja dÄ blev ju hon det med, sÄ typsikt haha!
Kombinationen stod ut vid sargen och det Àr vÀl det hon har mest problem med, vÀggarna, sÄ jag skulle visa det hade jag tÀnkt för det hjÀlper om hon bara fÄr se var hon ska gÄ sÄ hon slipper bli "överraskad", men det gick inte sÄ jag bara suckade över damen och tog ett djupt andetag och tÀnkte det fÄr vÀl bÀra eller brista dÄ, men nejdÄ det var inga problem sen nÀr vi vÀl galopperade mot det. 
 
Hon susade runt fint och felfritt och fick en fjÀrdeplats :) Tanken var att hon skulle gÄ denna som uppvÀrmning iom att hon inte varit ute pÄ vÀldigt lÀnge nu och inte hunnit hoppa sÄ himla mkt nu hÀr innan heller, och sen ta 110 ocksÄ pÄ söndagen. Hon var helt kall, torr och fin i benet sÄ det var kanon men jag kÀnde att det kunde lika gÀrna va, vi var sÄ nöjda och glada och det Àr vÀldigt dumt att riskera nÄgot och det hade ju blivit rÀtt mÄnga sprÄng i en och samma veva, sÄ nej det kÀndes bÀttre sÄ hÀr Àven om det sÀkert inte varit nÄgot problem för henne, jag Àr ju sÄ himla rÀdd om henne och bÀttre lite Àn inget alls liksom. 
 
 
Har ni sett nÄgot finare alltsÄ, sÄ himla glad för detta, drömschabrak och Àntligen fick jag anvÀnda det, tur det finns likasinnade pÄ den fronten som förstÄr det hÀr med schabrak och matchning! :) 
 
 
SÄ i söndags passade vi pÄ att röja ut lite frÄn kÀllaren, bla sÄ hade vi tvÄ stora frysboxar som vi inte anvÀnder som bara stod och tog plats, vi har tÀnkt ta ut dem lÀnge men det kÀndes lite som att de först satt in dem och sen byggt huset, men sÄ kan det ju bara inte va och det mÄste gÄ att fÄ ut dem, det gick men det var inte det lÀttaste. Men nu Àr de iaf ute och det blev vÀldigt rymligt i torkrummet som Àr rÀtt stort rum ÀndÄ, nu ska jag mÄla om dÀr sen ska det upp bÀnksskÄp och vÀggskÄp dÀr och Àven inne i tvÀttrummet, det Àr mitt senaste projekt som jag nÀmnde hÀromdagen.
Skulle bara göra i tvÀttrummet först men kunde inte vÀlja bÀnkskiva sÄ jag tÀnkte att det mÄste finnas nÄgon annan stans man kan fÄ in en bÀnskiva till pÄ haha, sÄ fÄr bli i torkrummet och det kommer bli kanon ju, att jag inte tÀnkt pÄ det innan! 
 
Typ sÄ hÀr men ni fÄr tÀnka bort de tjusiga fönsterna för sÄdana har vi inte i kÀllaren..
 
 
Monterade ocksÄ ihop och upp en ny kommod till badrummet i kÀllaren, passar pÄ att sÀtta in ny dÀr nu, det andra gjordes om dÀr för inte sÄ lÀnge sedan men hade kvar den gamla trÄkiga vasken dÀr sÄ nu blir det lite piffigare och bÀttre :) 
 
IgÄr tog jag och började sÄ smÄtt med Lilly, hade först tÀnkt vÀnta lite men passar pÄ nu nÀr vÀdret Àr bra ÀndÄ. Undrar om hon nÄgonsin kommer fÄ tillbaka sin slanka smÀrta figur igen, som hon ser ut, syntes liksom tydligare med sadel pÄ!
Tog henne pÄ linan nÄgra varv, hon orkade inte göra sÄ mkt vÀsen av sig direkt, det Àr fördelen med den hyddan, sÄ jag provade hÀnga lite pÄ henne, hon verkade komma ihÄg allt som det var igÄr men nu Àr det ju vÀldigt lÀngesedan hon reds, iaf sÄ hoppade jag upp och tog nÄgra varv med och det gick bra. Andreas var kvar i stallet för att ha koll pÄ MÄrten som tillfÀlligt flyttade in till kusin Ellen, men de hade varit lugna och inte brytt sig, sÄ nu Àr det bara att fortsÀtta sÄ smÄtt.
 
MÄste ta en kraftanstrÀngning och försöka fÄ ordning pÄ hennes man, vÀrsta jag varit med om alltsÄ!
 
 
 
 

Kommentera hÀr: