krassligt

Sorry för dÄlig uppdatering...
 
Vi drog till IKEA och jag fick en bÀnkskiva i huvudet haha, fick vÀrldens nackspÀrr och migrÀn, höll pÄ att spy bara jag rörde mig i fredags, helt vÀrdelöst, men sent framÄt kvÀllen börjde det slÀppa. 
 
Mini fick hoppa en liten bana i lördags, med den vanliga vattenmattan, de nya runda gröna mattorna, plank och grind, men hon kunde verkligen inte bry sig mindre om sÄdant alltsÄ, fullt naturligt i hennes vÀrld och hon var superduktig.
KÀnns sÄÄ roligt och jag fullkomligt Àlskar den hÀsten! Nu blir det ett "dressyrpass" till och ett dÀr hon fÄr hoppa en liten bana till sen Àr hon fÀrdig för lite vintervila. 
 
 
Har haft en fantastisk födelesdag och blivit firad mer Àn vÀntat, fÄtt superfina presenter, sÄ jag kÀnner mig vÀldigt tacksam och bortskÀmd fÄr jag sÀga :) 
 
I present till mig sjÀlv köpte jag en ny fÄrskinnspadd i svart som jag velat ha lÀnge nu och en kompis skulle sÀlja sin sÄ dÄ passade jag pÄ att fynda. Sen nya flÀtade pannband, har blivit sÄ förtjust i dem alltsÄ, och made at skoglunda pÄ instagram gör superfina sÄdana till bra pris! 
 
 
 
Idag Àr jag megaförkyld och vaknade med den vÀrsta halsen alltsÄ, sÄ jag Àr lite dassig fÄr jag sÀga och borde nog stannat hemma egentligen... Hoppas det Àr snabbt övergÄende för jag har massor pÄ schemat denna vecka och lika mkt som jag verkligen vill hinna med utöver. 
 
Mitt inlÀgg jag lovat kommer nÀr jag Àr lite piggare i bollen :) 
 
 

Kommentera hÀr: