Tjohoo mÄndag!

MÄndag igen, om veckorna gÄr snabbt sÄ Àr det ju inget mot vad helgen gör... 
 
Var nÄgra vÀndor pÄ tippen i lördags, lite Àrenden i stan sen hem och rida osv.. IgÄr var det förutom hÀstarna och allt med det, gÄsamiddag pÄ Snapphanekrogen i Knislinge och farsdagsfirande. Efter det pÄ kvÀllen fick jag ryck och drog igÄng mÄlningen i kÀllaren, det gick smidigare Àn vÀntat sÄ bÄda rummen blev faktiskt mÄlade helt, sÄ nu vill jag göra en blixtutflykt til IKEA haha, de har vÀl öppet rÀtt lÀnge pÄ kvÀllarna.. Nej det fÄr nog vÀnta till helgen, blir stressigt nog ÀndÄ denna vecka. 
 
NÄgot med vÄr vÀrmepump till jordvÀrmen har gÄtt sönder med, det Àr ett sÄdant Är helt enkelt, vÀrsta Àr att vi inte upptÀkt det förrÀn nu i fredags nÀr rÀkningen kom som var skyhög, elkassetten hade gÄtt in och dÄ ser man ju verkligen hur effektivt det Àr med jordvÀrmen! AlltsÄ den har fungerat prickfritt sen den sattes in för typ 13 Är sedan nÄt sÄnt, verkligen vÀrldens bÀsta grej, sÄ man springer ju inte dÀr och kollar pÄ den liksom, den kunde vÀl pipit lite Ätminstone.. SÄn tur Àr sÄ har vi luftpump med som vi kan köra med istÀllet sÄlÀnge tills detta Àr fixat, det blir billigare och vi slipper se elmÀtaren skena, tur det Àr varmt för sin Ärstid haha! 
 
Rutan och Mini i helgen :) 
Fick önskemÄl om att skriva lite om systemet med dÀr de ska gÄ fram för egen maskin, sÄ det ska jag ta mig tid att skriva lite om i veckan tÀnkte jag..
 
 

Kommentera hÀr: