yÀÀÀy fredag & fina hÀstar!

Denna vecka gick snabbt, precis som alla andra iof.. 
 
Mini har varit superfin i veckan och polleten har ramlat ner helt klart, nÄgra pass till sen kan det nog vara dags för vintevilan. 
 
 
Hunnit med mkt idag, mockat ur Lillys box, var mer kvar Àn jag trodde, jag brukar ta det lite succesivt och hennes box Àr vÀldigt lÄngt ifrÄn gödselplattan med, och det gÄr att lasta vÀldigt mkt i kÀrran vilket man sÄklart gör, sÄ det blir supertungt och jobbigt. Men nu Àr det klart och fullt med spÄnpellets, ljust, frÀscht och lÀttmockat! 
 
Bytte ocksÄ lysrör och lite sÄdant pyssel som mÄste göras ibland, trimmade Rutan ordentligt, hon var superfin, finns det nÄgot bÀttre Àn nÀr man skrittar av efter ett lyckat pass, det Àr svÄrslaget alltsÄ!
De andra tjejerna vilar idag, de gÄr ju bara nÄgra pass i veckan, typ tre, och Lilly har ju precis börjat komma igÄng dessutom, sÄ med andra ord blir det en skön och vÀlkommen fredagskvÀll, bÀsta dagen helt klart!
 
 
Vad Àr det med denna dimma vi haft nu sista tiden, den Àr ju helt galet jobbig, jag nÀstan lÀngtar till lite kallare och torrare luft faktiskt, bara det inte blir hÄrt i marken!
 
Rutan och jag stÄr och tittar hem, i vanliga fall ser man gÄrden hÀr.
 
 
 

Kommentera hÀr: