ruskvÀder

Fy sÄ ruskigt vÀder det Àr emellanÄt, storm och pissregn... Ridbanan hÄller ihop rÀtt bra ÀndÄ, Àven om jag verkligen Ängrar nu att vi inte drÀnerade den, mÄste göra det sen alltsÄ...
 
Rutan fick köra en lÄng studsserie igÄr och det funkade fin fint med belysningen. Hon Àr helt fruktansvÀrt dÄlig pÄ att hoppa studs fÄr jag sÀga, vill bara göra det pÄ fart och det löser hon ju ocksÄ sÄ hon förstÄr inte syftet riktigt, men jag tÀnker att om vi trÀnar pÄ det lite mer sÄ kanske vi kan ha nytta av den enkla övningen, den Àr ju trots allt rÀtt bra pÄ mÄnga vis. 
 
 
Mini var i ridhuset igÄr igen, tanken var att hoppa lite mer men hon var sÄ pigg och gick framÄt vÀldigt mkt mer, vilket ju bara Àr bra, men det var lite vingligt och vimsigt till en början. Hon har vÀldigt mkt aktivitet bak som hon inte kan manövrera riktigt Àn och dÄ blir det vingligt nÀr hon matar pÄ för mkt, hon hinner liksom inte med med resten av kroppen, bakdelen nÀstan sladdar före typ...
 
Fokus fick bli pÄ att försöka fÄ henne inom nÄgon slags rak ram, det hade det varit ÀndÄ sÄklart men nu fanns den inte alls liksom, hon Àr mjuk som en Äl med den damen och dÄ blir det Ànnu lite svÄrare för henne.
SÄ rakt framÄt bakifrÄn, "pÄ rÀlsen" (bra uttryck frÄn captain tourettes), till bettet, med lÀtt stöd i handen, var det hon fick trÀna pÄ.
 
 
Hon blev kanonfin och sjÀlv blir man ju sÄ glad nÀr de smÄ liven gör dessa smÄ framsteg. Hon fick dÄ trava över nÄgra smÄ bommar och jag hade hinderutfyllanderna kvar men drog isÀr dem sÄ hon kom imellan i mitten men ÀndÄ fick trÀna pÄ titthinder, men hon reagerade inte ens sÄklart, hade inte förvÀntat mig det heller men man kan ju lika gÀrna ha dem dÀr.