fin morgon

Bommarna fanns hemma sÄ imorse hÀngde jag pÄ lÄset hos DjurgÄrdens hÀst i Elsöv :) 
 
Kommer bli tjusigt med Ànnu lite mer fÀrg, sÄklart slÀnger jag upp bild sen med nÀr de Àr uppe, hann inte det idag och jag har plockat upp safety-system stöden pÄ gÄrden för att tvÀtta dem ikvÀll.
FÄr provhoppa imorgon :) 
 
Dessa grön/gula matchade perfekt till vattenmattorna
 
Kallt imorse, nollan och frostigt, blir tjusiga mornar det, jag gillar egentligen vÄren bÀst men nÀr det Àr sÄdana hÀr höstdagar sÄ Àr det nÀstan bÀttre, snyggt Àr det iaf, magiskt rosa imorse med! 
 
Har bestÀlt led belysning till ridbanan, har en gammal 1000w halogen dÀr nu som lyser upp ridbanan och lite till bra, igÄr kvÀll nÀr jag höll pÄ dÀr och fick tÀnda sÄ undrade nog dansken, som har marken och jakten bredvid, vad som i allsin dar hÀnde och kom farandes haha!
 
Även om den Ă€r rĂ€tt bra sĂ„ Ă€r den ALLDELES för oekonomisk, gisses vad det snurrar pĂ„ nĂ€r man tĂ€nder den, bara den ensam drar typ lika mkt som övriga gĂ„rden tillsammans.
 
Nu har jag ju tre som ska ridas, Rutan kan jag rida sjÀlv pÄ morgonen och brukar med göra sÄ pÄ vintern, sÄ det blir bara enstaka kvÀllar som jag mÄste anvÀnda belysning med henne och dÄ hade jag nog ÀndÄ inte bytt, men nu ska ju tvÄ till ridas lite och dem bör jag inte rida sjÀlv pÄ morgonen Àven om de Àr snÀlla, hinner inte det heller riktigt... Och snart Àr det mörkt, det Àr redan stressigt om man ska hinna efter jobbet... 
 
SÄ i helgen ska det införskaffas plintar och stolpar och förhoppningsvis upp (ner) med dem ocksÄ, sen fÄr jag lamporna nÀsta vecka. 
 
1 Hemma Hos Felicia:

skriven

vilken magisk himmel!!

Svar: Ja det va verkligen fint!đŸ˜đŸ‘ŒđŸŒ
equianna.blogg.se

Kommentera hÀr: