mer hinder

Skitförkylning fÄr jag sÀga, nu Àr jag febrig igen och superont i halsen... Blev förkyld förra veckan dagen innan vi skulle Äka och var febrig och snurrig varje dag nÀr vi var ivÀg, typiskt, men kanske bra sÄ orkade jag inte tÀnka sÄ mkt eller bli mer nervös Àn vad jag redan var... Sen mÄn och tis var det lugnt och jag trodde det gÄtt över, men icke, sÄ drygt....  
 
Rutan Àr nu ocksÄ helklippt frÄn topp till tÄ, hennes öron blev inte jÀttetjusiga eftersom jag inte fick klippa dem sÄ noga, mest utanpÄ inte inne i eller kanterna som pÄ Mini, det blir ju snyggast dÄ men bÀttre Àn inget och hon fÄr ha mössa ÀndÄ nÀr vi tÀvlar.
Lilla klippmaskinen Àr kanon och nu förstÄr jag inte hur jag klarat mig utan den innan, otroligt smidigt och bra fÄr jag sÀga! 
 
Inspektion av de nya vattenmattorna, de fick godkÀnt..
 
Idag har jag bestÀll lite fler bommar dÄ det verkligen behövdes, byggde fram lite hinder idag och nÀr bommarna var slut sÄ hade jag 6 stöd över, tÀnkte först köpt ett helt paket med bÄde stöd och bommar men insÄg att det egentligen inte behövs. SÄ nÄgra fÀrglada bommar och ett vÄgplank fick rÀcka, hoppas jag kan fÄ dem blixtsnabbt, det Àr ju kanonvÀder att vara ute Àn!
 
 
Mini Àr redan trött pÄ att ha vila, det snurrar nog lite i planeten efter helgen, detta budskap mötte mig igÄr, har lite svÄrt för att förstÄ vad hon menar, men förmodligen för att hon rÄkade bajja pÄ "fel" stÀlle sÄ skulle hon ÄtgÀrda det, eller nÄt haha... Hon har aldrig grÀvt innan sÄ det har hon sÀkert lÀrt sig av sina boxgrannar i helgen.
 

Kommentera hÀr: