vintertid

Ja dÄ var det vintertid och mörkt supertidigt, dock lite ljusare pÄ morgonen nu ett litet tag. 
 
Är vĂ€ldigt glad att vi fick upp belysningen i helgen, eller igĂ„r rĂ€ttare sagt. Jag tyckte det var mkt större och jobbigare projekt Ă€n vad jag trodde, Andreas tyckte det gick lite lĂ€ttare Ă€n vĂ€ntat för att vara ett av mina projekt och var frĂ„n början instĂ€lld pĂ„ att det kunde bli lite bökigt, jaja det var ju bra han tyckte det gick smidigt iaf! 
 
Tog typ hela dagen, vi var iof i vÀg en svÀng och kompleterade med fler saker som behövdes, men lagom till det blev mörkt kunde vi tÀnda och det blev kanonbra tycker jag, mkt bÀttre Àn innan och man kan nog till och med skutta lite, vÀldigt bra med tanke pÄ att det bara Àr lampor pÄ ena lÄngsidan. 
 
SÄklart fick jag ju ut och testa detta, men som sagt, helt klart godkÀnt och nu kan vi trÀna pÄ ordentligt trots mörktet iaf.. Blir det vÀl smÀllkallt och djuprfyst eller massa nederbörd ist... 
 
Nu ska vi bara laga staketet med som jag körde sönder, och göra nÄgot som vi kan lÀgga bommarna pÄ sÄ de slipper ligga och bada pÄ marken nÀr det kommer en monsunskur, men det Àr ju rÀtt snabba och lÀtta saker att fixa :) 
 
 

Kommentera hÀr: