inskolning

Imorse var jag med hundarna pÄ inskolning pÄ pensionatet de ska bo pÄ nÀr vi Àr pÄ Elmia. De tyckte det var ruskigt skoj och jag fick som vÀntat skÀmmas lite och ursÀkta oss med att "de Àr frÄn landet" lite försiktigt, vet inte riktigt om det gick hem, ruskigt dÄlig ordning pÄ de dÀr yrvÀderna alltsÄ, men huvudsaken Àr ju att de Àr glada och lyckliga tycker jag.
Det var kanonfint dÀr och de var vÀlkomna trots allt haha och de kommer bli vÀl omhÀndertagna kÀnner jag, sjÀlva var de mkt nöjda och bokade ett dubbelrum i hörnan sÄ de kan sova ihop som de alltid gör och dessutom ha koll pÄ de nya roliga kompisarna.
 
Laddade och förvÀntansfulla :)
 
 
Idag Àr jag ruskigt trött fÄ jag sÀga,och börjar bli lite snuvig med, har varit supertrött sen jag började med de nya sprutorna och jag hoppas det Àr övergÄende, vÄgar inte ens kolla om det Àr en av biverkningarna, bara att bita ihop ett tag till och se.
 
Med denna trötthet sÄ kommer det bla att man försöker övertyga en kund pÄ jobbet om att det finns tillsatsmedel i kupéfiltret och sen skrÀmma skiten ur den samma nÀr jag kommer pÄ att det Àr fel och skriker partikelfilter hyfsat högt.
HÀssleholms mest erfarna taxichaffis Göran fick ocksÄ höra att det finns spÄrvagnar i Landskrona minsann, som jag iof snabbt Àndrade till spÄrbussar men det var visst ocksÄ fel och nu kommer jag inte ens ihÄg vad det heter, linjebuss, trÄdbuss?! Skit samma, tur vi inte bor dÀr iaf för det Àr en livsfarlig stad att köra i och slutar nÀstan alltid med förskrÀckelse och att vi klarar oss med blotta ögat nÀr jag kör dÀr, och stackars Andreas farmors syster som brukar Äka med oss dÄ, tur hon Àr vÀldigt lugn av sig, men sist sÄ fastnade vi pÄ en sÄdan dÀr bussgrej, sÄnt hÄl i marken och betongklumpar ni vet, dÄ blev till och med hon lite stressad, kunde liksom inte vÀnda nÀr jag upptÀckte den heller för det kom en sÄn dÀr spÄrgrej bakom oss, mkt stressande faktiskt, Saaben fick bekÀnna sin fyrhjulsdrift dÀr.
 
Nej det Àr bÀst jag hÄller mig i MjölkalÄnga med omnejd kÀnner jag och jag ska försöka vila upp mig lite i helgen, Mini ska ivÀg och miljöhoppa lite sen Àr det Àppelmarknad i Kivik pÄ sön, lite tippen och badrum och sÄnt sÄ det Àr rÀtt lugnt :)
 
Fin rosa morgon idag!