Mer grÀs

IkvÀll ska vi gÄ bort med Ellen, Lilly och MÄrten och slÀppa dem pÄ grannens bete, det har vÀxt upp vÀldigt fint grÀs dÀr sÄg jag sÄ de kan gott fÄ gÄ och tugga av det. MÄste upp och kolla staketet bara först för det Àr en stor bok som gett vika och lagt sig lite fint över staketet, det var det redan innan nÀr Mini och Ellen gick dÀr men dÄ tog vi bort sÄ mkt det gick men det liksom kasar ner mer och mer, hoppas iaf att det inte Àr för mkt att göra. 
 
Rutan var vÀldans glad att fÄ ta nÄgra miniskutt igÄr Àven om det bara var pÄ ett litet kryss fram och tillbaka. Det syntes heller inget pÄ benet idag, skönt! Men jag sitter och kÀnner efter hela tiden och tror att det ska gÄ upp och att hon ska kÀnna av det, det Àr inte roligt. Kommer nog att ge henne Ànnu mer tid, det var ju en sÄ pass allvarlig skada och jag vill ju gÀrna att hon ska kunna komma tillbaka och tÀvla nÄgot Är till innan hon gÄr i avelsboxen helt. Ja jag fÄr se, vi rullar pÄ sÄ kÀnner jag vÀl efterhand och fÄr följa magkÀnslan helt enkelt. 
 
Vi provade spikmattetÀcket frÄ Accuhorsemat och hon gillade det, men man ska introducera det lÄngsamt sÄ det fÄr ges nÄgra fler gÄnger innan vi kan utvÀrdera tror jag. Hon tyckte det var lite lustigt och obehagligt om hon inte stod helt still för dÄ kÀndes de ju sÄklart, men vi kör fler gÄnger. Hon gÀspade fint efter iaf sÄ nÄgot hÀnde pÄ den lilla stunden.
 
Ellen förra Äret :) 
 
 

Kommentera hÀr: