Snow Contendra NHS

Här har vi henne i årets auktionskollektion som släpptes igår! 
 
Finaste bästa Ministjärnan, alltid med spetsade öron vad vi än hittar på och alltid pigg på att hitta på något! 
 
Snow Contendra NHS 
Contendro I - Elmshorn - Irco Marco - Utrillo 
f 2015 165cm 
 
Blup
 
 Foto Krister Lindh 
 
 
Mödernet härstammar från Ann Gustavii och i grunden finns det Irländskt blod. Det finns flertalet framgångsrika hästar i hennes stam, bla Snow Prince som gick svår klass 1,50 med Sophie Karpe, Just Feeling som tävlade int 1,40 med Jenny Johansson (tyvärr omkom denna häst tidigt), Flash W som Pontus Westergren fött upp, mfl... 
Hon har kombinationen Irco Marco - Utrillo som är extremt "stabilt och pålitligt", samma som tex Feliciano. 
 
Väldigt skoj att Fredrik Jönsson och Cold Play, som också är efter Contendro I, gör en fin felfri runda på VM igår! 
 
 
Som man kan se så hoppar hon väldigt jämnt, det är lika språng hela tiden och det är väldigt bra. Hon har också ett starkt avstamp och mkt tryck i sitt språng, en jämn språngkurva med högsta punkten där den ska vara, hennes exteriör är mkt god med bra halsansättning, en stark överlinje och helt korrekta ben och hovar.
 
Men det bästa med denna häst tror jag nog är hennes inställning, den är helt fantastisk, hon är så trygg i sig själv, mkt modig, allt är självklart och självsäkert, det kommer man ändå längst på, det kvittar hur bra en häst hoppar om den inte har har rätt vilja, inställning och mod.
Det hade varit kul om hon kunde komma till någon som verkligen kunde ta till vara på denna underbara häst och den chansen är väl ändå rätt stor på denna auktion.
 
All info om auktionen och hästarna hittar ni här 
 
Här kan man köpa biljetter 
 
 
 
 

Kommentera här: