SÄ hÀr Àr det...

Ja som sagt bloggen dör ut, finns inte tid riktigt, eller det Àr vÀl inte riktigt sant, jag tröttnar mellan varven pÄ att dela med mig helt enkelt, plus att det sÄklart Àr tight med tiden.
 
Jag har svÄrt för folk som man hör prata om andra om ditten och datten, att den rider för mkt, för lite, dÄligt osv..
Samma gĂ€ller de som lyckas bygga sig ett ridhus tex, jag har ett par i min krets, och herre vad det ska snackas om dem, det behöver vĂ€l inte den för den satsar ju inte, och hur har dem rĂ„d, nĂ„gon annan mĂ„ste betala...
 
Jaaa ELLER kaaanske fick de gÄ till banken och ta ett lÄn som en annan hade fÄtt göra och som nog Àr det vanligaste och inte alls konstigt, med andra ord inte alls speciellt roligt eller lyxigt egentligen och absolut inget att vara avundsjuk pÄ, eller hur!!!? För de kommer förmodligen (garanterat) ha det mkt "fattigare" Àn skitsnackarna som ÀndÄ envisas med att tycka att de Àr "nÄgra rika jÀvlar som kan bygga ridhus minsann"... (och förmodligen bygger de av samma anledning som du vill ha ett haha)
 
Fy faen för sÄdant beteende, hör man nÄgon prata sÄ om nÄgon annan kan man ju dessutom vara rÀtt sÀker pÄ att det snackas om en sjÀlv ocksÄ om man "rÄkar göra nÄgot intressant".
 
All kredd till sÄdana mÀnniskor som verkligen lever och vÄgar satsa tycker jag, vill man verkligen nÄgot fÄr man vara beredd att slita hÀcken av sig, och det Àr coolt och imponerande med de som gör det och har modet tycker jag!
 
Snackerövarna krÀks jag över, kan man ens tolka det som annat Àn avundsjuka och missunsamhet? Dessutom Àr det sÄdana hÀr som aldrig nÄgonsin skulle fÄ för sig att göra nÄgot sjÀlva nÄgon gÄng, nej de skor sig hellre och gÀrna pÄ andra.
 
Skulle aldrig nÄgonsin ens kunnat tÀnka en endaste negativ tanke om nÄgon som i detta exemplet bygger ett ridhus, tvÀrtom sÄ Àr jag glad för deras skull att de har möjligheten, sÄklart, nÄgot annat finns verkligen inte i min vÀrld!
 
Alla har vĂ€l möjlighet att skaffa det det vill ha tĂ€nker jag, det kanske tar lite olika lĂ„ng tid och har lite olika förutsĂ€ttningar men man kan ju jobba för det Ă„tminstone, det Ă€r ju liksom lite upp till var och en om den Ă€r nöjd med sin situation, man ska fasen inte hacka pĂ„ andra iaf, usch vilket vidrigt beteende!
 
Samma dom som prata en jÀkla massa gojja om sina vÀnner och bekanta, men ÀndÄ umgÄs och "gulligullar" mellan varven, örk sÄ vidrigt, har alltid genomskÄdat det dÀr och har sÄÄÄ svÄrt för sÄdana mÀnniskor, why liksom, jag fattar det bara inte! Antingen gillar man varandra eller inte.
 
Ja bara en liten parantes ;) Men sÄ Àr det, jag vill inte ge folk saker att snacka om i onödan, dÀrför dör denna sida ut sakta men sÀkert, som ni nog har mÀrkt iof.. Hoppas nu ingen missuppfattar denna text pÄ nÄgot vis, isf lÀs igen ordentligt och ta ett chill pill :)
 
En sparsam sista uppatering om lĂ€get dĂ„ sĂ„ man retar nĂ„gon ;) 
 
Mini och Rutan Àr igÄng och hoppar ordentligt nu, Mini Àr sÄ vÀldans hÀrlig och duktig och Rutan Àr helt överlycklig som vanligt. Lilly har börjat hoppa smÄ bombanor och lite cavaletti och sÄnt och det gÄr bra, och skoj Àr det sÄklart!
 
Ellen, 2Är nu, vill jag börja lasttrÀna och kanske evt komma ivÀg med pÄ ett par löshoppningar nu hÀr i vÄr för Micke Nolin, han föresprÄkar ju att vara ute i tid med att förbereda dem dÄ det sliter mindre bla, sen var han lite nyfiken pÄ henne med dÄ det tydligen Àr lite av hans favoritblod, Emmerton och Callahan, Niveau (hans hingst) Àr ju efter Emmerton, sen CallahanhÀstar hade han gÀrna sett fler av och jag hÄller helt med dÀr, VDL skrev faktiskt hÀromdagen att de har semin pÄ honom om man var intresserad.
 
VÀdret sammarbetar ju inte för fem öre, det har vrÀkt ner snö, töat, regnat, snöat mer, fryst pÄ igen osv.. som en vanlig SkÄnsk vinter med andra ord. Det Àr skitjobbigt sÄklart, allt runt omkring hÀstarna tar lÀngre tid och blir tungjobbat. Jag kÀmpar pÄ med min volt pÄ ridbanan, har lyckats hÄlla den mjuk och kört ner snön i underlaget och saltat lite till, sÄ jag slipper gÀrna mer snö nu men sÄdan tur lÀr jag inte ha. Men jag tar det inte sÄ allvarligt, det Àr ju ingen elitsatsning hÀr direkt sÄ vi lÀr överleva denna vinter med.
 
Möjligt att jag fortsÀtter skriva lite flyktigt nÀr andan faller pÄ, eller om jag vill tipsa om nÄgot eller om jag skulle rÄka vara pÄ riktigt jÀkla bra humör och kan förbise trÄkiga mÀnnsikor för en stund, vi fÄr se ;) :)